Viikonloppu meni siihen malliin, että koko perhettä väsytti kovasti...

Perjantaina töistä tultuani kömmin suoraan sänkyyn päiväunille. Noh, Reiska oli sitä mieltä, ettei tässä nyt mitään tartte nukkua ja hyppi mun päällä, kieri mun päällä, tökki mua ja lopulta kaiken kokeiltuaan totes, että ei se näin tästä kyllä nouse...Se haki mätsäristä saadun vinkulelun ja rupes sitä tökkimään kuonollaan..Koita siinä sitten nukkua..VIIKVIIKVIIKVIIK...Nousin ylös aikani tuskailtua ja raahauduin koirapuistoon siinä toivossa, että siellä olis joku...Kuka vaan, mutta kunhan joku, että Reiska sais touhuta. Repe tulee kuitenkin kaikkien kanssa toimeen tosi hyvin...Siellä ei ollu ensin ketään! Argh! Päätin, että istun siellä vähän aikaa ja odotan jos joku tulis...Ja alkohan sinne tulla populaa...Siellä sitten vierähtikin pari tuntia ja emännän väsymyskin jäi sinne. =)

Perjantaina myös toista kertaa kuulin Reiskan ulvovan. Herrsiunaa mikä ääni! Reiska leikki mätsärivingulla (joka ei ole muuten sunnuntain jälkeen enää vinkunut, kun jätkä puri sen rikki, nyt sitten ihmetellään, miksei se vingu) ja siinä tökkiessään kuonolla vinkua päätti ilmeisesti, että vois alottaa vaikka konserton. Vingutti sitten vinkua ja ulvo. Ensin kyllä itekkin taas säikähti omaa ääntänsä, mutta sitten tottu siihen =)

Lauantaina mentiin Ranen siskolle kyläileen. Heti kun päästiin sisään, niin todettiin, että koitahan seisottaa Repee ja räpläillä sitä. Ranen sisko lupas "kohta" ryhtyä toimeen. Sitten kun oltiin siinä jonkun aikaa istuttu, niin Repe alko "tyyräämään" pyllyänsä Ranen siskolle. Ranen sisko istu sohvalla ja Reiska meni pylly edellä puoliksi istumaan Ranen siskon syliin ja oli vähän sen näkönen, että rapsuta mun pyllyä! =) Ranen sisko ei siis sovellu enää testihenkilöksi opetettaessa Reiskaa tottumaan vieraiden ihmisten kosketteluun. =( Sitten kun oltiin vielä vähän aikaa istuttu, niin Repe oli melkein kun kotonaan eikä pelänny Ranen siskon poikiakaan enää, vaikka on niitä pelänny melkein aina (paitsi sillon kun ne nukkuu ja syö).

Jos joku ois nähny mun ja Ranen toiminnan viikonloppuna, niin ois voinu vähän kattoo ihmetellen. Ollaan vähän väliä komennettu Reiska seisomaan ja räpläilty sen miehisiä alueita. Repe on vähän ihmeissään ollu, että mikä tämmönen ylenpalttinen kiinnostus =) Mutta eipä tuo toimi muiden kanssa. Lauantaina poikettiin myös kaverilleni ja Ranen kaverille, kun kerran liikkeelle lähdettiin ja Reiska ei välittäny niistä ollenkaan. Vähän piti haukkua ja lähelle nyt todellakaan ei päästetty semmosia vieraita tyyppejä, joita ei montaa kerta kunnolla oltu ennen nähty. Saas nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu...Annetaanko koskaan kenenkään vieraan koskee (ei kyllä ois tarvetta antaa koskee muiden kun ehkä näyttelytuomarien, mutta Repe ei ehkä erota kuka on näyttelytuomari ja kuka joku muu vieras vaan) vai ei...Ei se nyt meidän maailmaa kaada millään muotoa, jos Repeen ei saa koskea muut kuin ihan tutuimmat ihmiset. Ehkä Reiska vaan on meidän perheen koira eikä kenenkään muun sylivauva =)

1474522.jpg

Reiskan oma "kotiluola" keittiössä

Sunnuntaina sitten aamutuimaan lähdettiin lenkille ja käytiin koirapuistossakin. Reiska oli heti aamusta alkaen tooosi väsyny. Laahusteli vaan, eikä harjottanu lenkilläkään semmosta normaalikiskontaansa. Päästiin kotiin, niin Repe meni nukkumaan ja oli melkein taju kankaalla, kun oli niin väsyny (en kyllä ymmärrä mistä se niin oli väsyny). Näki kyllä unia kovasti...Varmaan pentutapaamisesta, kun jalat vispas niin kovasti... =) Odottelemme seuraavia ja tässä muutama kuva edellisestä...

1500387.jpg

Respa ehkä toinen vasemmalta...luultavasti ei, mutta vähän samaa näköä... =)

1500393.jpg

eehh..tota...Mustia möykkyjä ruskein merkein? =) Ypä-eno ainakin takana...

Ei sitten lähdetty Ikkalaan mätsäriin, kun koira oli niin raatona, vaikka ensin meinattiin mennä...Iltapäivällä kuitenkin omistajilla oli tylsää, joten mentiin jäätelökioskin kautta koirapuistoon aikamme kuluksi. Jostain Respa löysi voimia nähtyään nelivuotiaan urosrotikan puistossa..Pelättiin vähän, että mitä tulee, mutta turhaan pelättiin tietyllä tapaa...Hyvinhän nuo juttuun tulivat, vaikka rotikalla oli pienoinen painoetuvoima...Repe on oli siihen nähden vähän heiveröinen..Väänsivät siinä sitten varmaan jonkun tunnin verran, kunnes todettiin Ranen kanssa, että koiramme on jo tarpeeksi likainen, että mennään kotiin suihkuun...Rotikka kun ensin oli kuolannu Repen selän märäksi ja sitten Repe päätti kierähtää mukkelismakkelis maahan, joten se oli jokseenkin hiekkanen sen jälkeen. Suihkureissu meni ihan hyvin ja kylppäri olikin sitten täynnä hiekkaa sen jälkeen. Mut nyt Repe haisee taas ihan hyvälle (olikin haissu jonkun aikaa jokseenkin pahalle) ja turkki on ihanan pörrösen näkönen.

Suihku saikin koiraan virtaa ja jonkun aikaa piti siinä sitten vielä riekkua ennenkun rauhottu yöpuulle. Yöllä oli sitten taas ilmeisesti tullu virtapiikki, kun oli pitäny eteisen mattoo vähän järkätä paremmin...Reiskan mielestä paremmin...

1500376.jpg

Ai niin juu! Aamusella koirapuistoreissulla Respa nosti ekaa koipeensa pissillä ollessa! Ja sit se teki sen vielä toisen kerran! Mutta vain koirapuistossa =)

On se kyllä kumma, kun viikolla on tosi vaikee nousta sängystä ylös kuuden maissa...Viikonloppusin taas ollaan hereillä viimeistään seittemältä ja ihan pirteinäkin vielä...Gummallista...? Ja ei kyllä ois voinu vaikkapa viime kesänä kuvitellakkaan, että niin aikaisin oltais hereillä viikonloppusinkin...