En ookkaan vähään aikaan kirjottanu mitään, mutta mitään kovin erikoista ei oo tapahtunu ton ihottumaepisodin jälkeen ennen kun siis perjantaina tulin töistä kotiin...Reiskan pää oli turvonnu kaksinkertaiseksi. Sitä oli ilmeisesti joku pistiäinen pistäny ja se oli saanu siitä allergisen reaktion.

Soittoo eläinlääkäriin siinä viiden maissa, saatiin aika klo 20.00. Olin ihan tuskissani, että tässähän kerkee Repsalle tapahtuun vaikka mitä, kun eläinlääkäri on vasta tollon... No joo... kerkes se turvotus laskeen... Eläinlääkäri sit ei huomannu mitään turvotusta missään, tosin Reiska ei antanu suuremmin koskeekkaan. Diagnoosina sitten tosiaan oli pistiäisen purema ja siitä johtunut allerginen reaktio, Reiska on eläinlääkärin mukaan yliherkkä koira. =( Eläinlääkäri sano, että jos vastasuudessa tapahtuu samanlainen reaktio, niin syöttää kyypakkauksen sille (tai siis anto annosteluohjeen).

1579183.jpg

Lauantaiaamuna heräsin kuudelta. Kattelin, että kaikki muut nukkuu ja Reiskakin on hyvännäkönen ja painoin itekkin pään tyynyyn. Heräsin klo 8. Reiskan pää oli taas kaksinkertanen. Se ei meinannu saada silmiä auki, kun ne oli taas niin turvoksissa, sit suupielet oli kaksinkertaset (oisko syöny jonkun ötökän) ja muutenkin kuono ja koko pää valtava. Odotin yheksään ja juoksin apteekkiin hakeen useemman pakkauksen niitä kyytabletteja. Syötin yhden pakkauksen ja sitten se vähitellen siitä alko laskemaan. Kerkes kyllä taas säikähtään. Reiska ei kuitenkaan itse oo ollu kipeen olonen, vaan ihan ilonen ja pirtee tuplapäänsä kanssa. Mut ei sitten päästy Nummi-Pusulaan mätsäriin, kun koira ei ollu oikein edustuskelponen.

Lauantaina illalla meillä oli vieraita ja Repsa keksi, että nyt vois vähän lorotella olkkarin matolle! Pissi siinä sit varmaan viis minuuttia...Hienoo Reiska, että sä teet aina hyvän vaikutuksen meidän vieraisiin! =) Nooh...Ei siinä mitään...Sunnuntaina aamulla heräsin johonkin epämääräseen ääneen. Kurkkasin ensin mitä koirat touhuu. Reiska makoili lattialla mun sängyn viekossa, Kyttää ei näkyny, mut sekin siihen tuli moikkaamaan aika pian. Nooh, ajattelin, että jatkan uniani vielä hetken aikaa. Sitten sen hetken päästä nousin ylös ja menin olkkariin. Kyttä oli sitten päättäny oksennella about 10 kertaa meidän olkkarin matolle. Semmosia kivoja tummanruskeita ruohopalloja. Hyi että teki pahaa!! Matto on nyt todella nätti =) Sitten kun silmä vältti, niin Kyttä kävi puklauttaan vielä makkarin matolle, joka on viikko sitten pesty! PRKL! Mut sen sain mielestäni puhtaaksi. Että matonpesupuuhiin tässä joudutaan.

1579185.jpg