Rajamäen mätsäriin startattiin aamulla kohtuuaikasin, ottaen huomioon, että oli lauantai. Rajamäellä selvis, että siellä oli kyläpäivät ja "hieman" tavallista enemmän ihmisiä. Mätsäriin ei kuitenkaan ollut kovin paljon tulijoita, mikä oli sinänsä ihan kiva, ettei sit menny ihan koko päivää.

Me oltiin taas aikuisten sarjassa, pentuluokkaan ei enää päästy eikä päästäkkään enää, koska ei olla menossa enää tänä vuonna ilmeisesti mätsäriin. Ensimmäisessä parissa oltiin kultasen noutajan kanssa. Reiska juoksi varsin mallikkaasti. Jossain vaiheessa vaan vahingossa tiputin maahan lihapullan palasen ja se perkule huomas sen ja koitti jäädä siihen ja ettiin sitä palasta. Sain onneksi kiskottua Reiskan liikkeelle. Muuten oli varsin mallikasta esiintymistä. Tuomarin tullessa otin Reiskaa pannasta kiinni jo totuttuun tapaan ja tuomari sai taas koskee ja hampaatkin sai kattoo! =) Mamma oli taas niin ylpee! Seisominenkin meni paremmin kun koskaan. Sitä on kyllä tosi paljon harjoteltu ja nyt näytti Reiskankin keskittymiskyky riittävän siihen. Saatiin punanen nauha! Iskäkin oli ylpee meistä =)

Punasten ryhmäkehässä ei sitten enää menestyttykkään, vaikka Reiskan kanssa pistettiin parastamme. Juoksu ja seisominen edelleen varsin mallikasta, vaikka nyt rupeskin jo seisoessa keskittyminen menemään, mut sain jonkun verran korjailtua sitä sillä, että otin pannasta kiinni. Ei sijoituttu sitten kuitenkaan.

Reiska olikin sitten loppupäivän tosi väsyny ja kun päästiin ehtoonesillä kotiin, niin se pisti heti maahan ja silmät kiinni alko vetään sikeitä.

Eilen Reiska olikin sitten hoidossa mun vanhemmilla. Muuten oli menny kaikki tosi mallikkaasti, paitsi se kun isä oli menny Reiskan kanssa lenkille. Reiska oli vetäny kun höyryveturi ja isä ei ollu meinannu jaksaa pidellä Reiskaa sillon kun muita koiria oli tullu vastaan, kun Reiska olis niin innokkaasti ollu menossa moikkaan niitä. Isä oli ollu vähän hepulikohtauksen partaalla. Vaikka niin olin mäkin kun oltiin Annin ja tyttöjen kanssa lenkillä perjantaina ja Reiska teki ihan samaa mulle. Mietein, että onkoos jostain johtajuusjutusta kyse, koska se kävelee Ranen kanssa varsin mallikkaasti vetämättä ja suuremmin hötkyilemättä. Mun kanssa se ei edes harkitse kävelevänsä nätisti eikä oikein kuuntele vaikka sille mitä sanosin. Kontaktia kuitenkin välillä ottaa. Tähän asiaan on nyt puututtava, mutta kun ei oikein tiedä mitä nyt tekis. Tuntuu, että kaikkee on jo kokeiltu ton kävelemisen kanssa. Tosin jos se kyseenalaistaa mun johtajuutta, niin sit pitäis siihen paneutua. Mitenköhän senkin tekisin...ARGH! Kohta sitä ei kyllä pysty lenkittään, kun en jaksa pidellä sitä enää, kun se alkaa hallitteen noita voimiaan. Daa... Katotaan illalla mitä keksitään, jos ei päivän aikana saada mitään hyviä vinkkejä asiaan...

Tottelevaisuusryhmässä oloo harkitaan edelleen. Viime keskiviikkona Reiska oli ihan täys apina siellä ja mistään ei tullu mitään. Noh, anto se vetäjän kattoo hampaitaan nätisti. Se olikin keskiviikon anti. Ryhmän vetäjä haluaa edelleen, että me aletaan tekeen sivulle tulo toisen lailla kun mitä se nyt tehdään. Nykyinen ei oo väärin ja haluaisin jatkaa niin kun ollaan tähänkin mennessä tehty, että pitää miettiä miten edetään. Muuten haluaisin jatkaa ryhmässä, mutta jos tosta sivulle tulosta tulee sanomista, niin en sitten tiedä jatkanko ryhmässä, koska en sitä tosiaankaan meinannu opettaa uudelleen. Luin nimittäin torstaina sääntöjä ja niissä sanottiin, että se on ihan sallittua tehdä se niin kuin me tehdään se. Murrrrr...

1579179.jpg