siis meinaan lumi. Ja eilisten Nelosen uutisten mukaan sitä ois 30 senttiä meillä päin ja lisää tulee koko ajan minkä kerkee! Toki sen pitäis loppuviikosta sulaa poiskin...Mutta nautitaan niin kauan kun sitä on..

Ja on se niin hienoo! =) Ja niinko Maria oli kirjottanu kotisivuilleen, niin kyllä se lumi jonkinsortin idiotismia koirissa aiheuttaa myös meillä. Hauska sitä on kyllä katella kun koirat nauttii. Itelläkin silmä siinä lepää. =)

Viikonloppuna oltiin kattomassa tokon PM-kisoja. En edes masentunu ollenkaan niin pahasti kun mitä olin ajatellu. Vaikka olihan se tottelevaisuus tosi hienoo niillä koirilla kun vertaa meidän koiriin...Vaikka ei meilläkään nyt ihan hulluna harjotusta tarvittais, että oltais ainakin häiriöttömässä tilassa samalla tasolla kuin nuo kisakoirat...Ja näköjään tottelevainen koira ei oo ulkonäöltään välttämättä edes rotumääritelmän mukainen! Muutama niin ihme ilmestys siellä, ettei tosikaan! Ja olihan se sinänsä vähän tylsää katottavaa, kun mukana oli kaksi kultaistanoutajaa ja kaksi australiankelpiee niiden kymmenien bordercollieiden lisäksi...Mietittiinkin, että pitäis olla jotkut rotukiintiöt, että yhden maan joukkueessa sais olla esim. vain kolme saman rotuista koiraa. Ei oo enää meinaan mitään yleisöystävällistä tommonen bordercollievillitys. Ja eikö ihmiset kaipaa haasteita? Tulee nimittäin mieleen, että onko noiden bordercollieiden kanssa vähän liian helppoo kun niitä on joka tuutissa esiintymässä vai onko niiden omistajat vaan kilpailuhenkisempiä kuin muiden rotujen omistajat vai mikä siinä mahtaa olla... Noh, tätä spekulaatio voidaan jatkaa ehkä muilla foorumeilla...On tässä vaan tullu tätä asiaa ihmeteltyä suuremmallakin porukalla varsinkin agilityn mm-kisojen ja näiden toko-kisojen jälkeen...

Eilen vein Reiskan koirapuistoon kun ajattelin, että se kaipaa vähän irrottelua ja siellä sattu olemaan tuttuja leikkikavereitakin. Harrasti sitten epämääräistä sylipainia sakemanni Hulan kanssa 2 tuntia ja meillä omistajillakin oli ihan kivaa siinä sivussa ;)

Kotiinpäästyämme ajattelin, että Reiska ois tosi väsyny, mut eipä se edes väsähtäny suuremmin..Mutta oli kyllä kiltisti kotona sen aikaa kun kävin Kytän kanssa vähän lenkillä. Mut on se Reiska niin ihmeellinen kun ei sitä saa väsymään vaikka mitä tekis...

1999173.jpg

Jospa kuitenkin mentäis taas tänään telmimään lumeen... =)