Kaverukset Hula ja Reiska paikallaanmakuussa...

Tuli tunne, että pitää ihan kirjotus rustata Reiskan eilisen toiminnan johdosta. Oli niin mallikas mies meillä ettei tosikaan =)

Eli mentiin sitten piipahtaan Forssaan äitini nimipäiville ja samalla vietiin mun auto sinne, jotta se vihdoinkin pääsee vuosihuoltoon, katsastukseen ja korjaukseen (naapurin mamma lommotti oven jo joskus syksyllä). Olen siis autoton! Toivottavasti elämää on ilman autookin... Pitäis siis kai lukee tenttiin, mutkunmutkun ei niin innosta...

Noh, sunnuntaipäivä kuitenkin ilmeisesti aktivoitti muitakin ihmisiä tulemaan meidän äipän nimppareille ja siellä könöttikin noin 10 henkee kun mentiin meitin porukoille. El Reino käveli sisään, suoraan olohuoneeseen missä kaikki ihmiset oli ja kävi morottelemassa ihmisiä. Noin vaan. Ei mitään. Ihan vieraita tyyppejä ja Repe menee rohkeena moikkaamaan kun mä ja Rane taisteltiin vielä kenkien kanssa eteisessä.

Päästiin sitten itsekkin istumaan olohuoneeseen ja hetken päästä tuli lisää vieraita, Repelle ihan tuiki tuntemattomia ihmisiä. Vähän Repe puksautteli niille niiden tullessa, mutta meni sitten rohkeena poikana haistelemaan ja moikkaileen. Sitten tulijoista toinen, miespuolinen, meni istumaan jalkarahin päälle. El Reino meni moikkaamaan ja nuolemaan korvaa! Meidän pidättyväinen Reiska?!! Mahtavaa! Mukava oli myös huomata, että Reiska osasi ottaa rennosti, vaikka niitä vieraita ihmisiä oli pilvin pimein ympärillä...Ei kauaa mennyt, kun Repe kellisteli lattialla maha ja tassunpohjat kohti kattoa ja fiilisteli iteksiin keskellä lattiaa... Showmies meillä =)

Jossain vaiheessa serkkuseni Heidi tuli myös paikalle (tässä vaiheessa olimme jo pakotettuja siirtymään keittiöön, koska paikalle oli tullut myös eräskin koirakammoinen sukulainen ja piti ottaa Repe pois olohuoneesta, mikä masensi suuresti, koska olisi tehnyt Reiskalle niin hyvää olla vieraiden ihmisten seurassa pidempäänkin, mutta minkäs teet kun toinen pelkää kuollakseen koiria). Repe ei suuremmin Heidille edes puksautellut vaan tuntui olevan heti kaveria. Heidi olikin tosin tuttu jo viime kesältä. Heidi oli viimeksi nähnyt Repeä tosiaan joskus loppukesästä varmaankin ja päivitteli sitä, miten iso Repestä on tullut ja miten paljon se onkin kasvanut. Oltiin Ranen kanssa vähän ihmeissämme vielä illallakin siitä, että ei me vaan olla huomattu mitään kasvua... *hih*

Vieraat vaihtuivat ja tätini miehineen tuli paikalle. Repe oli nähnyt heidät joskus kesällä ja joskus pikkumiehenä, mutta heille piti vähän enemmän puksutella ja pöristä, mutta onneksi nämä olivat koiraihmisiä eivätkä suuremmin noteeranneet Repen puksutteluja, vaan tulivat vaan moikkaamaan Repeä. Repekin huomasi, että se puksuttelu mitään auttanut ja ihan iloisesti sitten tervehti tulijoita. Täti miehineen myös ihmetteli, että Repe on tosi paljon kasvanut kesästä... Jaa onko? Ei me olla mitään huomattu. Vai käydäänkö liian harvoin kylässä? ;)

Kotimatkalla päiviteltiin, että miten tyytyväisiä sitä Repeen voidaan ollakkaan. Niin taitavasti ja sosiaalisesti toimi ja meni moikkailemaan kaikkia. Vielä joku aika sitten ei ois suin surminkaan tolleen menny ihan rennosti hakemaan rapsuja. Entisaikaan vanha Repe olis just saattanu mennä haistaan tyyliin lahkeita kun kukaan ei nää, mut nyt oli ihan eri koira mitä ennen. Voiko mamma ylpeempi olla.

Sinänsä taas hauskaa, että kun vanhempani on aina ihmetelleet, että miten niin Repe on jotenkin pidättyväinen (kun ei ole koskaan ollut vanhempieni seurassa pidättyväinen jostain ihme syystä).

Se vähän jäi harmittamaan, kun ei pystytty olemaan olohuoneessa ihmisten keskellä sen pidempää aikaa ja sitten sekin vielä harmitti, että lähtömme jälkeen oli tullut toinen tätini miehineen pojantyttärensä kanssa... Repelle ois tehny niin hyvää nähdä lapsia, mutta ei kun ei...  Ja pitihän sitä päästä jo kotiinkin, missä Repe oli aika väsynyt ja tais torkkua vaan koko illan.

Toivotaan, että Repe on mallikas myös ens viikonlopun mätsärissä. Sit saattais kyllä mamma haljeta onnesta, jos Reiska olis sielläkin tuomarin seurassa luonteva ja sosiaalinen mies. Noh, toiveajattelua voi harrastaa viikonloppuun asti. =)