Lunta satelee ulkona oikein urakalla ja vielä ei oikein jaksa lähtee ulos. Tarkotus olis kylläkin tänään lähtee sauvakäveleen Reiskan kanssa. Saas nähdä miten sitten sujuu ja osaako poika kävellä valjaissa edellä nätisti. Juoksuhan meiltä sujuu, mut sujuuko kävely vai kiinnostaako kaikki muu enemmän.

Perjantaina oltiin kattomassa Klamydiaa Klaukkalassa ja oli ihan sairaaaan hyvä keikka! =) Lauantai meni kai lähinnä ihmetellessä ja sunnuntaina käytiin pyörähtämässä mätsärissä. Tosi pyörähdys olikin, kun meni kai viis tuntia. Reissuun lähdettiin mun, Ranen, Reiskan, Tiian ja Hulan voimin. Jätettiin ensin Reiska autoon ja käytiin ilmoittautumassa. Oltiin numerolla 63 ja isoja koiria oli yhteensä 86. Tiia ja Hula esiintyvät ensin ja meni tosi nätisti, vaikka tuomari antoikin sinisen nauhan. Hula alkaa olla hyvinkin perillä juoksemisesta ja seisomisesta. 

Reiska haettiin autosta jotain ehkä tuntia ennen omaa vuoroa. Reiska oli räpellystuulella, mutta saatiin se kuitenkin jotakuinkin rauhottuun. Siis rauhottuun kun ottaa huomioon että oltiin Reiskan kanssa liikenteessä ;) Sain Reiskan menemään kehässä ihan kivasti. Juoksu kuulemma meni ihan mukavasti ja seisominen oli mielestäni varsin mallikasta. Saatiin punainen nauha kera seuraavan kirjallisen arvostelun:

Kokonaisvaikutelma, kulmaukset ja liikunta -> Hyvä!

Selkälinja, pää, korvat, karva, luonne ja esiintyminen -> Erittäin hyvä! Nauru

Olin tosi tyytyväinen arvosteluun! Tuomarina oli joku naistuomari, vaikka piti olla miestuomari, mutta olikin tullu tuomarimuutos. Harmitti sinänsä ihan pirusti, koska miestuomarillehan me oltiin menossa. Noh, Reiska anto kumminkin koskee tosi nätisti eikä ottanu suurempaa paisetta tuomarista vaan oli ihan rennosti ja anto tutkia ittensä rauhassa ja näytti kivasti hampaat. Takapäätä koskettaessa suunnitteli painavansa pyllyn maahan, mutta kun käskin seisoa, niin korjasi nätisti asentoa.

Sinisten ryhmäkehässä Hula pääsi about kymmenen parhaan joukkoon, mutta putosi sitten.

Punaisten ryhmäkehässä Reiska ei oikein meinannu jaksaa taas seisoskella. Jaksoi kuitenkin tavallista paremmin eli autossa olo teki hyvää. Ei niinko kerenny väsyttään itteensä säheltämällä paikalla koko aikaa. Ei kuitenkaan menestytty vaan tipahdettiin heti ensimmäisessä joukossa.

Lopputuloksena kuitenkin olin tosi tyytyväinen meidän touhuun ja tästä on taas hyvä jatkaa. Digikameramme toiminta vaan jäi harmittamaan, zuuminappulan välissä on ilmeisesti jotain kakkaa, kun ei toiminu sit ollenkaan. Pitää kattoo joutuuko viemään korjaukseen vai mitä oikein keksii sille...

Alla kuitenkin kuva Mäntsälän mätsäristä: