Reiskalla on ollu joulukuusta asti korvassa sisäpuolella korvan taitoskohdassa joku epämääränen haava. Olen koittanu Betadinella sitä putsailla muutaman kerran päivässä, mutta haava ei oo menny miksikään. Lisäksi Reiskan vasen silmä on rähminy ja siinä on selkeesti ollu tulehduksen alkua, vaikka oon urakalla sitäkin putsaillu. Viikonloppuna Reiska sitten alko ravistella päätään aika tiuhaan tahtiin ja korva selkeesti oli kipee ja silmän putsauskaan ei tuntunu Repestä kauheen kivalle, joten soittelin sitten eilenaamulla eläinlääkäriaikaa.

Saatiinkin aika illaksi klo 20. Mentiin uuteen eläinlääkäriasemaan tutustumaan, kun jotenkin oon vähän kaivannu vaihtelua noiden eläinlääkäriasemien suhteen. No joo, sama eläinlääkäri siellä sitten loppupeleissä oli, mikä on ollu joskus meidän normieläinlääkäriasemallakin. Eläinlääkäriä vähän tais pelottaa Reiska, joka puolestaan oli tosi mallikas ja hyvin käyttäytyvä natiainen =) Eläinlääkäri kuitenkin käski pidellä kovasti Reiskasta kiinni jne. Noh, lopputulos oli, että silmässä ja korvassa oletettavasti tulehdukset ja niihin saatiin lääkettä ja toiveena oli, että parin viikon päästä uudelleen, jotta nähdään onko kaikki parantuneet vai pitääkö alkaa selvitteleen syytä tulehduksiin.

Punnittiin samalla RepeSorsa ja painoa oli 37,2 kiloa. Eli eipä meidän jäppinen oo lihonu kun kilon siitä, kun joskus syksyllä oltiin rokotuksessa.

Ajattelin nyt sitten tänään alottaa noi kuurit Repellä. Ja sitten meillä alkaakin se toko, johon nyt sitten päästiin...Vähän mammaa jänskättää, kun pitäis autolla suhailla jossain Hesan keskustassa ja saada se auto vielä parkkiinkin ja löytää oikee paikka jne... No eiköös kaikki suju ihan hyvin ja lisätietoja meidän selviytymisestä on tulossa... ;)