Keskiviikkona löysin sähköpostistani kyselyn, että haluanko mennä erään yhdistyksen tokokurssille! Syksyllähän pähkäilin ja koitin etsiä kivaa porukkaa, missä tokoilla kohtuuhintasesti ja niin, että kouluttaja ois kohtalaisen pätevä ja samoilla linjoilla mun kanssa. Noh, en löytäny mitään. Kyselin muutamasta paikasta ja muutamasta yhdistyksestä, mutta kaikilla oli kurssit ja ryhmät täynnä. Nyt joku ihana kouluttaja oli pistäny muistiin mun kyselyn ja nyt hän on aloittamassa kurssia ja sitten kyseli, että haluanko vielä mukaan harrastamaan. No tottakai!

Olin tosi otettu ja tyytyväinen tästä kyselystä. Vielä ei kuitenkaan ole ihan 100% varmaa, että pääsen kurssille. Ilmoittautumisaika taisi seuran jäseniltä loppua eilen ja jos useampi seuran jäsen on ilmoittautunut keskiviikon jälkeen, niin sit en tiedä pääsenkö kurssille, mutta tänään pitäisi vielä tulla vahvistus. Ihqua!

Kurssin pitäisi alkaa tiistaina ja kestää ainakin viisi viikkoa. Tekis mulle ja Repelle niin hyvää, kun ollaan koko talvi oltu enemmän ja vähemmän tauolla eikä oikein oo ollu mitään kunnollista päätä tai häntää meidän tekemisissä. Jotain ollaan kyllä koitettu koko ajan tehdä, mut kuitenkin kiva päästä ihmisten ilmoillekkin vähän treenailemaan. Toki vähän arveluttaa Repen käyttäytyminen ryhmässä, mut enköös mä sen jotenkin saa pidettyä tolkuissaan. Sillä kun nyt on tällä viikkoo ollu aikamoinen räpellysvaihe menossa.

Eilen sitten oltiin lenkin jälkeen lähiostarilla harjottelemassa sitä seisomista ja siihen keskittymistä. Kävin ite kaupassa ja Rane seisotteli Repee siinä ja kivasti oli kuulemma seissy koko sen lyhyen ajan kun olin kaupassa. Ja kun tulin kaupasta ulos, niin mallikkaan näkönen poika siellä seisoskeli ylpeen näkösenä. Reiska ei kai suuremmin meidän ostarilla ookkaan vieraillu, mut ei ollu moksiskaan kaikumisesta tai ihmisistä tai mistään muustakaan kuten ei yleensäkään oo.

Hjuva fiilis jäi lenkistä ja tosta tokoilupyynnöstä. Tästä on hyvä alkaa vähitellen valmistautua viikonloppuun. =) Jos vaikka keksittäis poikien kanssa jotain kivaa, kun hyviä ilmojakin on lupailtu...