Muutama vähän vanhempi otos löyty Reiskan ja Hulan touhuista Luukissa.

Reiska tosiaan tuli siihen tulokseen selkeesti eilen, että se on kesä nyt. Voidaan siis syödä mamman talvikengät työpäivän aikana. Hemmetin eläin! Olin astetta kiukkusempi kun tulin töistä ja näin mitä oli tapahtunu. Siinä sitten keskusteltiin Reiskan kanssa siitä, että onko se kesä tullut vai ei. Ja tänään aamulla tietenkin 14 astetta pakkasta ja lenkkareilla liikenteeseen, kun nyt ei muita kunnon talvikenkiä ole. Ehkä Reiska koitti myös vinkata, että kannattais mennä päivittämään kenkävalikoima kauppaan...

Reiska on kyllä ollu vauhdissa tällä viikolla. Taitaa jostain syystä aika käydä pitkäksi, vaikka ei se omistajien työpäivä oo yhtään pidentyny eli ihan saman aikaa ollaan pois kotoo kun aina ennenkin. Joka päivä on pitäny kaivella mun aamutossut esille ja kuolata ne märäksi. Alkavat olla mielenkiintoiset koppurat. Alkuviikosta piti ottaa mun hanskat ja lutkutella niitä niin, että ne oli ihan litimärät aina kun tulin töistä. Ja jonain päivänä kun tulin kotiin töistä Reiska oli kovin syyllisen näkönen ja Kyttä viiletti ympäri huushollia mun hanska suussa. Reiska oli selkeesti ottanu ne hanskat jostain, lutkuttanu märiksi, lopettanu toiminnan heti kun oli kuullu, että mä oon tulossa kotiin ja sitten kun mä pääsen kotiin, niin Kyttä on siitä niin ilonen, että ottaa hanskan suuhun ja lähtee vetään rallia. Kun Kytällä on kova tarve ottaa joku lelu suuhun aina kun meille tulee joku. Lelut on ollu jonkin aikaa pannassa, niin ei löytynyt sit muuta kun hanska. Puhutteluhan siitä seuras. Kyttä on aina niin reppana, kun mä tasan tarkkaan tiedän, että Reiska on aina syyllinen (ja siltä se myös näyttää), mut jotenkin Kyttä ei taida tajuta, ettei hän oo tehny mitään, vaan aina kun kotiin tullessani kysyn, että mitäs hittoo täällä on taas puuhattu, niin Kyttä alistuu -> menee maahan makaamaan ja esittelemään mulle mahaansa tosi syyllisen näkösenä. Sit alkaa jo ite naurattaa, vaikka ei sais kun Reiskaa pitäis komentaa...

Eilen oli kivaa, kun Anni laitto viestin, että menevät lenkille Seurasaareen ja sitten se soitti hetken päästä, että me tullaan teille lenkille. Jännästi Seurasaari ilmeisesti muuttanu meidän takapihalle ;) Noh, oltiin sitten Annin ja Joonaksen ja Lunan ja juoksuisen Tessan kanssa lenkillä. Aikamoinen kööri, kun neljä ihmistä ja neljä koiraa. Toivottavasti Joonakselle ei suuria traumoja tullu, kun iso mies talutti porukan pienintä koiraa... =) Kyttä ja Reiska ei mitenkään jaksaneet noteerata Tessan juoksua, mikä sinänsä oli mielenkiintonen juttu kun kyllä ne Hulan juoksun noteeras oikein hartaudella. Kyttä vaan ilmeisesti luulee, että Tessa on lammas, koska koitti muutaman kerran mennä rankasemaan Tessaa oikein kunnolla.

Hauska oli myös seurata meidän toivottavasti entisten remmirähjien eli Kytän ja Lunan touhua. Tyypit kävelivät vierekkäin ihan tyytyväisinä eivätkä suuremmin noteeranneet mitään. Toki taidettiin lenkin aikana törmätä jopa kahteen koiraan. Koirapuistoon päästettiin Reiska ja Luna vähäksi aikaa leikkimään, mutta Lunaa tais lähinnä ahdistaa Reiskan yli-innokas leikkimistouhu eikä se oikein syttyny Repelle.

Lenkin lopuksi käytiin Kytän kanssa vielä moikkaamassa Tiiaa ja Hulaa. Kyllä Kytässä selkeesti on vähän naistenmiehen elkeitä aina sillon tällön, oli se taas niin viehättyneen olonen naisseurasta.

Aamulla mietittiin Ranen kanssa, että vähänkö kaikki meidän talossa pelkää Kyttää ja sit kun naapurit ei tiedä kumpi koira on kumpi, niin ne kiertää meidät tosi kaukaa. Hei haloo, ei se Kyttä nyt oo ketään syöny eikä varmaan syökkään. Huvittavaa touhua. Meidän baaad boy =)