1240161528_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä viikolla on ollut mammalla kiirettä... Maanantaina käytiin vähän shoppailemassa Ikeassa ja Murren Murkinassa. Ostin mm. tunnarikapuloita kun niitä en tähän hätään mistään muualta saanu. Sitten pitikin alkaa harjotteleen tunnaria Repen kanssa. Kapulan haku on sen mielestä ihan sairaaaan kivaa. Piilotin kapulan myös pari kertaa ja sillonkin hakeminen oli ihan sikakivaa, toki oli vähän ihmeissään ensin kun ei nähny kapulaa, mut selkeesti hoksas sitten käyttää sitä nenäänsä ja hajun avulla löysi sen kapulan sitten.

Aikamoinen noutaja meillä asustaa =)

Maanantaina otin seuraamista ja seuras tosi kivan tiiviisti, mutta nyt vaan tuijotti eteenpäin eikä mua. Ärsyttävää, että kun joku asia alkaa meneen nappiin, niin sit toinen pissii... Noh, pistin palkan suuhuni ja koitin sillä tavoin saada sitä kattoon mua. Ei vielä ihan menny jakeluun, tänään harjotellaan lisää. Muuten oli mugavat treenit ja kaikki meni oikein mallikkaasti ja mä olin kovin tyytyväinen.

Tiistaina oltiin mä & Reiska ja Tiia & Hula canicrossailemassa pururadalla. Meni tosi hyvin Reiskan ja Hulan osalta. Reiska vaan vetää niin pirusti ettei huonokuntonen mamma meinaa pysyä perässä ja sit tulee selkä kipeeksi kun joutuu laittaan vähän vastaan Reiskalle. Kun hidastaa ei viitti käskee, muuten menee koko hommasta idea.

Keskiviikkona oltiin mä & Kyttä ja Tiia & Hula canicrossailemassa. Vähän epäilin alkuun, että mitenköhän Kyttä ja Hula pärjäävät auton takakontissa keskenään ja mitenköhän menevät valjaissa, mutta kaikki meni niin paljon paremmin kun mitä mä olin uskonukkaan. Tyytyväisinä möllöttelivät autossa, vaikka ajeltiinkin pieni lenkki ennen urheileen menoo ja sitten tosi nätisti tepsuttelivat yhdessä pururadalla. Välillä kävelivät silleen ihan vierekkäin pariskuntana. On Hulalla kyllä onnenpäivät kun kaks miestä palvoo sitä yli kaiken =) Hulalla vaan on tekemistä kun pitää aina kattoo kumman miehen kanssa sitä ollaan menossa jonnekkin, kun toisen voi haastaa leikkiin ja toista ei kannata yrittääkkään ettei saa ite selkäänsä. ;)

Salon näytelmästä oli laput tulleet eilen, 7 bossua pitäis olla paikalla ja - onneks vaan - 13 sakua niin ei mee koko päivää siellä sitten =)

Ainaiseen pähkäilyyni treeniryhmän löytymisestä on nyt tullut useampikin ratkaisu. Pääsin HSKP:n tokokurssille (kilpailemaan haluavien ryhmä, jossa mennään alon ja avon jutut sekä jotain liikkeitä ylemmistä luokista), joka kestää 6 kertaa. Loistavaa, siinä menee keskiviikkoillat.

Tiia aloitti Hulan kanssa jossain saksanpaimenkoirayhdistyksen alaosaston (meniköhän oikein?) koulutuksessa ja keksi tossa, että mekin voitais mennä sinne ja oli kysyny, että saako muunrotusia tulla ja saa kuulemma. Tottakai ollaan valmiita! Tuo koulutus ei ole kurssimuotoinen, vaan jatkuvasorttinen. Siinä menee maanantai-illat sakujen kanssa. Kiva kun siellä koulutetaan vietillä, niin saadaan siihen sitten harjoitusta, kun mamma on noitten viettijuttujen kanssa välillä vähän pihalla.

Sitten eilen oli sähköpostiin tullut ilmoitus, että EKK kutsuu minut (olin joskus kai kysellyt niiltä tokoilusta) ja Reiskan yhteistyötestiin, jonka perusteella ilmeisesti olisivat sitten päättäneet, että pääsemmekö Reiskan kanssa treenaamaan heidän ryhmiinsä ja minkä tasoisiin ryhmiin sitten menisimme. En tiedä menenkö tuonne, koska kohta on alkamassa kesälomani ja sillon en kuitenkaan pääse mihinkään treeneihin kun myö mökkeillään, että jos sitten syssymmällä ottais tonne EKK:hon yhteyttä uudelleen. Muutenkaan en haluais kolmena päivänä viikossa käydä ohjatuissa treeneissä, koska sit kuitenkaan en kerkeis käydä kunnon lenkeillä koirien kanssa enkä touhuta niiden kanssa mitään koiramaista.

Työ haittaa harrastamista! Ärsyttävää kun vapaa-ajan määrä on rajallinen. Murrr...

Hyvät vaput kaikille! =) Toivotaan, että kaikilla olisi mukava vappunen =)

Ja vielä pakko kirjottaa loppukaneetiksi: tiistaina tulin kursseilta tosi väsyneenä kotiin joskus viiden maissa illalla ja heti ulko-ovella jo haistoin, että kaikki ei oo kunnossa. Seurasin hajua parvekkeelle ja siellä se yllätys sitten oli: valehtelematta 5 kiloa tulostetta suoraan Reiskan pyllystä tulleena...Ja se haju...kun se tulostin oli muhinu koko päivän siinä auringonpaisteessa...ja sitten partsilla oli semmosen muoviritiläsysteemit, jotka jouduin purkaan pois, että sain pestyä tulosteet sen alta pois... Ottiko päähän...No ei... ;) Vähitellen onneks alkaa ärtymys laskemaan tuon asian tiimoilta...