oli ja meni ja taas ollaan töissä "ahertamassa". Miks noi kaikki vapaat menee aina niin hervotonta vauhtia ohi eikä mitään kerkee tekeen, kaikken vähiten rentoutuun...?!

1239557568_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reiska ihmettelee autiotalon portailla.

Päästäisen ohjelma meillä oli sen laatuinen, että torstaina mentiin Karkkilaan (haettiin ensin digicamera huollosta, jee, taas pelittää!), jotain siellä jumitettiin ja käytiin Peten ja Eeman kanssa kebabilla syömässä. Sitten Forssaan mökkeileen valmiiksi lämmitettyyn mökkeröiseen =)

Perjantaina alotettiin ahkerasti lomailu ja käytiin about tunnin mettälenkillä Reiskan kanssa heti aamutuimaan. Oli tosi hieno ilma ja mettässä olis voinu jumitella ties kuinka ja kauan. Iltapäivällä taas Karkkilaan, haettiin toinen auto lainasta sieltä ja Pete ja Eema ajelivat sieltä meidän perässä mökkeilemään meidän kanssa. Eema halusi heti tutustua ympäristöön -> tunnin lenkki. Teki Reiskalle sinänsä ihan hyvää, että nyt oltiinkin hihnassa. Loppuilta meni ihmetellessä Forssaa ja kaikkee muutakin yhdessä. Käytiin taas kebabilla.

Lauantaina kierreltiin porukalla vähän kauppoja ja sitten veljekset puunailivat autojansa ja me otettiin Eeman kanssa aurinkoo ja heiteltiin Reiskalle lelua. Iltapäivästä Pete ja Eema lähti pois ja me mentiin Heseen syömään ja sitten vaan hengailtiin keskenämme lähinnä.

Sunnuntaina Minna ja Sakke tuli viihdyttään vähäksi aikaa. Kiitos Minna neuvoista, Reiskan seuraaminen saattaa olla vähän parempaa (en oo ihan satavarma, kun en nyt uskalla kattoo sitä, mut tuntuis olevan lähempänä eikä ehkä edistäis). Tosi ihana fiilis siitä, että joku haluaa jakaa tietotaitoonsa. Tuntuu olevan välillä koirapiireissä harvinaista tuo tiedon jakaminen ja hyvän laittaminen kiertoon.

Sunnuntaina ajeltiin myös kotiin ja käytiin hakeen Mäkkäristä ruokaa. Kävin Reiskan kanssa lenkillä kera Tiian ja Hulan. Ajettiin myös vähän uusia valjaita "sisään". Reiska oli vähän ihmeissään niistä, kun eivät ookkaan ihan samanlaiset kun vanhat.

Maanantaina käytiin American Car Show:ssa. Vähänkö tästä lähtien tulevina vuosina käydään siellä maanantaisin! Siellä ei niinko ollu ketään ja sai ihan rauhassa katella ja kuvailla autoja ja sit oli tosi mugavaa ja ystävällistä porukkaa liikenteessä. Ja sitten iski tietenkin taas se perinteinen jenkkiautokuume...Joku iiiiso farmari ois niin mun mieleen...

Sitten haettiin kotimatkalla pizzaa...ja hengailtiin loppupäivä soffalla. Illalla kävelin lammen ympäri Reiskan kanssa ja tokoilin sen kanssa mennessäni. Tuli semmonen olotila, että on niin paljon mässänny kaikkee roskaruokaa, että pakko päästä vähäksi aikaa ulos ja hävittää mennessään kaikki todisteaineisto (lue:roskat). Seuraamisen tosiaan olettaisin olevan parempaa nyt, kun sain vinkkiä siihen. Tuntuis, että Reiska ois aika lähellä mua eikä edistäis. Tätäkään en taas yksin ois hokannu. Tulee välillä jotenkin vähän vajakki olo, kun ite ei hoksaa mitään. Onneks on ihania ihmisiä, jotka hoksaa...

Tyytyväinen olin kävellessäni siihen, että ohitukset meni Reiskalta tosi mainiosti eikä ollu suuremmin menossa moikkaan muita eikä ollu sanomassa mitään muille. Toki ei tarvinnu tehdä kun kolme ohitusta, kun oli jotenkin tosi hiljasta lammella. Tästä syystä sitten teimme vähän luoksetuloja. Ensimmäinen luoksetulo (käskynä tänne): Reiska tuli törkysellä vauhdilla ja istahti poikittain mun eteen. Käskin sivulle enkä palkannu vaikka miten kärkky sitä palkkaansa. Paikotin uudelleen ja otin uuden luoksetulon. Annoin ihan pikkusen avuja (nami vasempaan käteen ja sit hiukan taisin heilutella kättäni), mutta Reiskan luoksetulo vauhdikas ja muutenkin ihan täydellinen! Kiersi tosi kauniisti mun ympäri ja istahti ihan oikeeseen kohtaan. Jätettiin harjotteet siihen, koska oli niin onnistunu suoritus ja sit vähän leikittiin vaan ja kehuttiin jätkää kovasti =)

Kotipihalla "rakas" betoniporsas ja hyppy. Ekalla kertaa Reiska hoksas hyvin, että tästäpä hyppään yli ja tulen vauhdilla mamman luo. En taas kerenny karjaseen mitään seisomiseen viittaavaakaan. Toisella kertaa Reiska ihmetteli, että minkä takia tässä nyt pitäis hyppäillä kun ei saa palkkaakaan. En siis palkannut ekasta suorituksesta. Käskin uudelleen ja nosti etutassut possun päälle. Komensin uudelleen sivulle ja käskin hypätä. Tosi laiskasti hyppäs. Vähän jopa takatassuilla joutu ponkkaamaan vauhtia, kun olis muuten lässähtäny osittain possun päälle, kun vauhti loppu. Noh, koitin karjasta ajoissa, että seiso, mut kerkes kuitenkin käppäileen possun sivulle. Palkkasin kun ei sentäs kerenny mun luo asti tulemaan. Tässä on jonninverran hiomista, mutta eiköös se tästä. Toivottavasti tänään tokotreeneissä on este paikalla!

Jotenkin on taas hjuva fiilis treenaamisen suhteen ja tekis mieli enemmänkin treenailla, mut päivässä ei oikein tunnit riitä...Mälsää.

Minnan ohjeistuksen mukaan ajattelin aloittaa vähitellen ruutusen opettelua ja sitten jos kerkeen ja jaksan, niin metallinoutokapulan käyn tänään hakemassa. Saa vaihtelua noutamiseen. Tunnaria ajattelin sitten kesämmällä ottaa treeniohjelmaan.

1239557698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen illalla muutaman pätkän seuraamista otin kotona ja tosi hyvän olosta seurailua oli. En ees muista oisko Reiska niin hyvin aikasemmin seuraillukkaan. Sit otin uudella lelulla noudon. Sinänsä ihan hyvä, nouto oli vaan tosi hidas, kun piti vähän vaivailla ja veivailla lelua suussa ohimennen, mutta toi lelun kuitenkin mun sivulle ja odotteli se suussa, että otin sen. Olin tosi tyytyväinen noutoon veivailusta huolimatta. Sitten otin kapulan (Reiskan innostu ihanasti nousi) ja käskin hakee sitä. Törkynen vauhti ja tyyppi kapula suussa mun sivulle alta aikayksikön. Kerkes kyllä tullessaan pyöräyttää kapulaa kerran suussaan. Not good, mutta muuten oikein loistava harjotus ja mulle tuli hyvä mieli. Lopetettiin siihen, vaikka Reiska ois mielellään enemmänkin haeskellu kapulaansa.

Illalla kokeilin, että miten Reiska reagoi siihen, että menee peiton alle piiloon ja huutelee sitä. Oli kuulemma hetken aikaa ihmetelly ja sit pisti nukkumaan mun viekkoon. Otin pään pois peiton alta ja Reiska oli ihan ylionnessaan ja nuoli mun naaman (mitä se harvemmin tekee) ja näytti tosi onnelliselta ihmetyksestä selvittyään. Ei oikein tainnu tajuta, että mitä se mamma oikein sekos. ;)

Lahden näyttelyn aikataulutkin oli tullu nettiin ja mun paise asian tiimoilta kasvaa, mut kaippa se tästä...Haluisko joku käydä esittään ihan kivan ja melkein hyväkäytöksisen bossun? ;)

1239557516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jäppinen poseeraa. Tosi hoikkapoika Reiska kyllä on, mut sille nyt ei voi mitään.

Loppukaneettina voisi vielä mainita, että Reiska ei edelleenkään oo innostunu poliiseista. Keskiviikkona meidän parkkipaikalle laskeutui mediheli ja sitten siellä oli poliisiautoja, paloauto ja ambulansseja. Reiska ei näistä välittänyt yhtikäs mitään, katseli vaan parvekkeella meidän kanssa, että mitä oikein tapahtuu (helikopterin äänikään ei tuntunu aiheuttavan mitään reaktiota). Mutta annas olla... Lauantaina oltiin vähän ulkoiluttamassa autoo. Reiska oli takakontissa nukkumassa ilmeisen sikeitä unia. Poliisit pitivät puhallusratsiaa ja tietenkin ajoimme siihen. Puhalsin tötteröön ja poliisi sanoi, että nollaa näyttää ja että hyvää illanjatkoa ja silloin (vasta!) Reiska heräsi takakontissa. Sitten sieltä kuuluikin senpäivänen ärähdys, että mitähelvettiä mun auton tykönä joku tyyppi ja mä oon nukkunu vaan! Minä ja poliisi alettiin molemmat nauramaan Reiskan hieman myöhäistä sytytystä. Lähdettiin jatkamaan matkaa ja taustapeiliin vilkaiseminen kertoi, että Reiskalla oli tosi nolo ilme päällänsä... Miten sitä nyt noin pääsikin käymään, että hän nukkuu kun kerrankin olis jotain vahdittavaa...

On se kyllä mukava, että Reiska vahtii autoa. Ei se sitten niin muuta vahdikkaan. Mutta auton voi ilmeisesti jättää ihan vapaasti vaikka lukitsematta jos Reiska vaan on sisällä =) Ja onhan sekin mugavata, että Reiska viihtyy autossa niin hyvin kuin se siellä viihtyy ja pystyy ottamaan kunnon nokosia siellä välittämättä mitään maailman menosta. Sunnuntaina ajellessa Jokioisilta Vantaalle näin Reiskan kun se meni konttiin ja seuraavan kerran näin sen, kun auto pysähtyi. Tyyppi veti taas oikein urakalla sikeitä =)