Keskiviikkona tokoiltiin taas Reiskan kanssa Malminkartanossa. Olin ajoissa paikalla ja leikitin Reiskaa maanantaina saatujen ohjeiden mukaan nostattaakseni intoa ja viettiä. Intoa olikin sitten vaikka muille jakaa - tiedä sitten johtuiko siitä, että en ollut tehnyt Reiskan kanssa suuremmin mitään vai auttoiko leikkiminen niin paljon. Kuitenkin, jos oltiin tekemässä jotain, niin Reiska teki täydellä innolla, mutta kuitenkin hyvin keskittyen ja jos ei tehty mitään, niin koitti kerjäillä nameja ja jos en huomioinu herraa, niin sit oli menossa härkkimään muita. Räksytteli ärsyttävästi jonnin verran kun oli niin tohkeissaan. Koitti kaikkia myös saada leikkimään ja meni pylly pystyssä kitisten muita kohden heti kun silmä vältti. Oli siis emännälle aika rassaavat reenit, mut olin myös tosi tyytyväinen Repen tekemiseen.

Aiheena oli käännökset oikeelle ja vasemmalla ja täyskäännökset. Täyskäännös meni Reiskalta hyvin. Piti vaan ite mennä lihapulla kädessä ja tarpeeksi hitaasti, niin Reiska seurasi mahtavasti ja pysyi melko tiiviisti vierellä käännöksen ajan. Saatiin kehuja kumpaankin suuntaan tehtävästä täyskäännöksestä. Olin itekkin hyvin tyytyväinen. Sitten normikäännökset oikee ja vasen. Vähän ehkä löysyyttä ja kouluttaja sanoi, että Reiska ei kääntyessä oikein käyttää takapäätään (tiedossa ja tätä reenaataan aina ruokaa annettaessa) eli siis ei tiedosta semmosta ruumiinosaa ja sitten käyttää toista etujalkaa huonosti käännyttäessä. Toista liikuttaa kuulemma hyvin. Saatiin tämän harjottelu kotiläksyksi.

Sitten meillä oli hyppy, joka on SE juttu Reiskalle. Reiskan hyppyvuoro oli viimesenä, kun oli korkein ja voi kun jäppinen oli tohkeissaan, kun joutui katselemaan muiden hyppäämistä melko kauan ennen omaa vuoroa. Kaivoi kuoppaa, komensi mua, teki sijaistoimintoja (rapsutteli ja kapsutteli itseään) ja oli niin hermostuneen olonen ettei tosikaan. Teki kuitenkin hyvää tuo odottelu Reiskalle. Aina ei voi olla ensimmäinen.. Reiskan hyppy ihan täydellinen ja olin tosi ylpee siitä. Kouluttaja sanoi, että ehkä vois koittaa jotenkin rajottaa Reiskan hyppyintoo (oli menossa ilman lupaakin hyppäilemään), mutta en meinaa siihen asiaan puuttua mitenkään. Hyppikööt mun puolesta ihan niin paljon kun haluaa, kun kerran tykkää ja siitä näkee miten se nauttii siitä kun saa hyppiä. Muut ryhmäläiset olivatkin jonnin verran vähän harjotelleet hyppyä.

Oli taas hyvät reenit ja itellä oli tosi hyvä mieli niiden jälkeen vaikka Reiska olikin tavallista aktiivisemmalla tuulella. Hyvä niin, ettei ollu semmosella viime viikon kaltasella möömöilytuulella. =)

Kotimatkalla hain Peten ja Eeman meille grillaileen ja siinä menikin sitten loppuilta mukavasti. Eilen mentiin koirien kanssa puolestaan Petelle ja Eemalla kylään ja siitä sitten päätettiinkin lähteä lenkille ja sitten huomattiin, että käveltiin Pohjois-Haagan ympäristössä kaksi tuntia tutustuen lähialueeseen ja pääsi Reiska vähän koirapuistoilemaankin Kannelmäessä. Toki siellä ei muita samassa aitauksessa ollut ja Reiskaa ei iteksiin juoksenteleminen oikein kiinnostanut.

Tänään mamma on lomalla ja ajatteli siivoilla kämppää ja leikata koirien kynnet ja kattoo, jos jotain koiramaisen mukavaakin kerettäis tekemään... ;)

1242222932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mahdoton yhtälö saada kaksi koiraa ja emäntä kuvaan, niin että olis järkevän näköistä... =)