Elämä alkaa taas palautua normaaliksi, kun vieraat läksivät eilen matkalle kohti pohjosta. Harmi sinänsä, Ranen äiti osas vallan kivasti aktivoida ja leikittää Reiskaa.

Pete ja Eeva sitten kyselivät, että josko me lähdettäis Porvooseen. Olivat nähneet Facebookissa kuvan, joka oli otettu jostain terassilta Porvoosta ja jossa oli oikein houkutteleva ruoka-annos: hampurilainen ja ransakaiset. Pitihän sitä sitten lähteä metsästämään...

Porvooseen ei kestäny mennä kun puolisen tuntia ja olin vähän ihmeissäni, että niin lyhyen matkan päässä on niin ihana paikka. Pistettiin auto parkkiin ja lähdettiin kävelemään vähän joen rantaan ja sit vanhaan kaupunkiin. Repe oli messissä ja vähän ihmeissään, että mitä me täällä touhutaan, kauheesti ihmisiäkin...Jossain vaiheessa alkoi selkeästi tottumaan siihen pienimuotoiseen hälinään mikä oli joen rannassa.

Löydettiin etsimämme ruokapaikka ja käytiin siinä syömässä. Ruoka oli kyllä ihan hyvää, että kannatti lähteä =) Lopuksi käytiin jäätelöllä ja sitten huristeltiin kotiin. Mukava reissu, Porvooseen pitää päästä toistekkin!

Sitten jäin oikein miettimään, että mitä kaikkea on tänä kesänä vielä näkemättä ja kokematta: Suomenlinna, Korkeasaari, Särkänniemi, Alastaron kiihdytyskisat (pitäähän se nyt toisenkin kerran siellä piipahtaa tän kesän aikana), cruisingit Hesassa (siis mennään vaan kattomaan, ei sinne kehtaa millään kansanautolla täräyttää paikalle), Turun sightseeingreissu....ja ja ja....

Kuitenkin kaikki aika menee ärsyttävästi siihen, että joko Rane on töissä tai sitten ollaan jossain Reiskan harrasteissa. Mut toisaalta ollaan meinattu, ettei Reiska tän kesän jälkeen mee muutamaan vuoteen näytelmiin, aletaan panostaa vielä enemmän tohon tokoon, mejään ja käyttöpuoleen. Ei se kuitenkaan oo vielä avoimen luokan uroksen näkönenkään. Että sitten on ne geimit meidän osalta ohitten pitkäksi aikaa. =)

Isäntä ja pappakoira panostaa käyttöpuoleen ;) :

1247588465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247588606_img-d41d8cd98f00b204e9800998e