Eilenaamulla jytisi ukkonen ja salamoitti. Kaikki muut teki aamutoimiaan ihan normaalisti paitti Kyttä, joka pelkää ukkosta ja menee epämääräseen "kuula hukassa" - tilaan. Säntäili ympäri huushollia ja etti kai turvaa sitä löytämättä. Ite jouduttiin lähtemään töihin ja Reiskareppana jäi Kytän kanssa kotiin keskenään.

Kotiintullessani iltapäivällä Reiska olikin jo siinä määrin katellu Kytän touhua, että meni onnesta sekasin kun näki mut. Oli Reinomiehelläkin ehtiny pää pehmitä kun katteli Kyttää koko päivän. Hyppi, pomppi ja pyöri ympyrää. Huvittavinta oli, että Reiska kirjaimellisesti hyppi seinille. Otti vauhtia, pomppas ja meni kylki edellä seinää päin. Useampaan otteeseen. Taisi olla rankka päivä.

Illalla ajattelin hyvityksenä viedä Reiskan lenkille. Vierellä kävely oli hetkittäin jotenkin hirmu hankalaa ja sit Reiskasta selkeesti huomas, että se olis kovin halunnu mennä tutkimaan tarkemmin jäniksiä ja siiliä. Huoh. Sitten kun mä komensin sitä kunnolla kovaäänisesti, niin se meni jotenkin ihan ihme tilaan. Tais tulla stressiä. Olen huomannu ton ennenkin, mut jotenkin en oo suuremmin miettiny enempää sitä. Noh, sit kun Reiska teki jotain oikein, niin kehuin sitä kovasti ja se meni taas onnesta sykkyrälle.

Harjoteltiin vähän näyttelyjuoksua, joka sujui oikein mallikkaasti. Vois joskus näyttelyssäkin sujua. Sitten ajattelin hieman tokoilla. Liikkeestä maahanmeno hienosti, toki vauhtia siihen maahanmenoon ois voinu kehitellä lisää. Sitten harjoteltiin kontaktia ja sivulletuloo kun ympärillä on paljon muita koiria. Satuin juurikin mukavaan aikaan liikenteeseen, kun kaikki oli käyttämässä koiriaan iltakävelyllä. Sit mulla soikin puhelin ja tuore äiti juoruili 30 minaa. Mä en viittiny lähtee käveleen, kun Reiska ei ollu hallinnassa enkä jaksanu perehtyä kahteen asiaan yhtä aikaa. Sit puhelun loputtua huomasinkin kellon olevan jo niin paljon, että meidän saunavuoro oli jo alkanu ja pingoin äkkiä kotiin. Normaalisti lammen kiertämiseen, minkä eilen tein menee aikaa 20 minuuttia, eilen meni reilu tunti...justiinsa...ja sit jäi vähän harmittaan kun en kerenny enempää tokoileen. Onneks on koko viikonloppu aikaa tokoilla, toki ei mitään hirmu hyviä säitä lupailtu, mut katotaan miten käy. Reiskalla oli jotenkin oikein mukava tekemisinto päällänsä, kun ei olla suuremmin mitään tehty, vähän ollaan kontaktiharjotuksia ja sivulletuloja joka päivä, mut ei suuremmin muuta.

Sit eilen tuli ekaa kertaa tänä kesänä pulahdettua uimaankin!!! =) Meidän uima-altaaseen tosin, mutta en oo siinäkään käyny vuoteen. Teki tosi hyvää lenkin jälkeen pulahtaa sinne! Miksenköhän käytä sitäkin enemmän hyödyksi...?