Viikonloppu meni jokseenkin nopeasti. Perjantaina ajeltiin maalle. Ensimmäisenä ennen pimeän tuloa otettiin Repen kanssa kenraaliharjotus ens viikonloppua varten tokossa. Rane videoi suoritukset ja oli eilen jännä katella tietokoneelta niiden sujumista. Ja nehän sujuivat paremmin kuin oletin!

Olin ensinnäkin olettanut, että toko on Repelle osin pakkopullaa, mutta esims seuraamisessa tuo olento piti hännän pystyssä ja se häntä heilui mennessä (eikä johtunut tuulesta), joten voinemme olettaa, että Repen mielestä ihan kivaa =)

Päivän sana oli myös palkkaamattomuus ja hyvinhän se meni. Rapsut ja halit riittivät ihan hyvin ja sitten se onneton vielä löysi kävyn siitä kentältä ja sillähän se sitten palkkaili itte itteään. ;) Ei ottanut isännästä mitään häiriötä. Jee!

Suorituksiin:

Paikallamakuu: loistava

Seuraaminen kytkettynä: melko hyvä, edisti hieman, juoksemisessa innostui ja edisti paljon

Seuraaminen vapaana: kohtalainen. Edisti vähän, juoksussa paljon. Edistämisen johdosta muutama käännös näytti jokseenkin hankalalta. Jossain välissä myös huomasin Repen ilmeestä, että joku hukkui -> heitti kunniakierroksen mun ympäri tarkistaakseen tilanteen, jonka jälkeen palasi oikeaan paikkaan ja jatkoi seuraamista ihan kuin mitään kunniakierrosta ei olisi ollutkaan.

Liikkeestä maahan meno: tätä ei oltu harjoteltu ja vähän etukäteen pelkäsin, mut hyvinhän se sinne lösähti. Istumaan nousussa tarvi kaksoiskäskyn ja vartaloapuakin vähäsen...

Luoksetulo: muuten tosi kiva ja vauhdikas, tarvi kaks käskyä ennenko läks viipottaan mun luo ja sit mun ympäri kiertäessään teki vähän liian ison kunniakierroksen

Liikkeestä seisomaan jääminen: jäi tosi kivasti, mut vähän vinoon. Hieno suoritus muuten.

Jäi kuitenkin itelle tosi hyvä mieli ja tässä on nyt vähäsen sitten aikaa hioa noita pikkujuttuja kuntoon...

Lauantai meni pääasiassa kampaamossa istuen, kummisedän synttäreillä hengatessa ja Minnalla ja Sakella käydessä. On se Kasper vaan niin ihana jötkäle =)

Lauantaiaamuna otin Repestä kuviakin oli niin hieno usvainen aamu:

Sunnuntai aloitettiin reippaalla kävelyllä metsässä...

...ja vähän pellon puolellakin

Majakka ja perävaunu

Pappa kaahailee

Hölmot olennot metsässä

Mussukat poseeraa =)

Kielimies ;)

Metsän reunassa Repe myös vauhdilla törmäsi johonkin maatalouskoneeseen. Miten urpå voi olla, että juoksee täysillä päin? Ulkoista vikaa koiraan ei tullut, mutta kovasti pyöritteli päätänsä, että taisi vähän aikaa näkyä tähtilöisiä... ;)

Sitten aloimme kuulla koiran haukkua huolestuttavan läheltä ja otimme omat koirat kiinni ja samantein melkein tupsahtikin jostain kolme sekarotuista koiraa, yksi uros ja kaksi narttua. Omistajaa ei tietenkään mailla halmeilla...Oltiin vähän silleen, että voi fuck...Saatiin sentäs pidettyä nämä räksyttävät rakit edes pienen etäisyyden päässä meidän olennoista ja alettiin karjumaan koirien omistajaa paikalle ottamaan koiransa haltuun. Naisen käskyt ja huudot menivät kuuroille korville ja koiransa eivät voineet vähempää olla kiinnostuneita omistajastaan. Naisen tultua näkyviin meidän koirat, jotka siihen asti olivat lähinnä hengailleet meidän ympärillä rähähtivät oikein kunnolla ja tiiminä puolustivat ilmeisesti meitä... Onneksi nainen (jolla ei ollut edes talutusnaruja kaikkia koiriaan varten) sai koiransa liikkeelle toiseen suuntaan ja pääsimme jatkamaan omaa matkaamme toiseen suuntaan. Mut ai että ärsytti taas niin paljon...

Sitten hokasin, että Repesorsan synttärithän ne tänään on ja piti ottaa muutama synttärikuva kaksvuotiaasta:

Toivottavasti tuo apinaiseni aikuistuu joskus, tolkkua päähän on tässä ihan viimeaikoina tullut jonkun verran ja olen toiveikas sen suhteen, että siitä saa vielä ihan hyvän koiran =) Kaksi vuotta on kyllä kulunut vähän hemmetin vikkelään...Justhan se meille tuli! Kiitokset Irikselle tästä meidän murheenkryynistä! =)

Iltapäivästä sitten innostuin tokoilemaan meidän peltosella (miksen tätäkään peltosta oo ennen hyödyntänyt tokoilun merkeissä?). Otin seuraamisia lihapullan kanssa ja sainkin edistämisen pois. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno loistavia. Palkkaus narupallolla, joka aktivoi Reiskaa suuresti. Tunnarinkapulan ettiminen loistava. Oikein ihanat ja mukavat treenilöiset ja olin kovin tyytyväinen veijariin. Sai suuria tänään jostain syystä narupallosta ja rankasi iteksiin palloo ja sit välillä vedettiin palloo kilpaa ja kivaa oli =)

Sitten jouduttiinkin taas lähtemään lusimaan Vantaalle. Heti kotiinpäästyämme pisti silmään vähän erikoinen ilmestys, joka sitten laskeutui ihan johonkin meidän lähelle:

Eivät nuo kuumailmapallot nyt ihan joka päivä kuitenkaan edes meillä täällä pääkaupunkiseudulla lentele meidän parvekkeen ohitten... Korkeella asumisen kivoja puolia, että nuo menee aika läheltä ;)