Maanantaina nähtiin Tiian kanssa pitkästä aikaa. Hula on steriloitu jo aikapäiviä sitten, mutta kyllä Reiska sen silti tunnisti ja samoin Hula Reiskan. Voi mikä kurnutus Hulasta lähtikään ko se pääsi halimaan Repeä =)

Pakattiin ittemme ja koirat autoon ja mentiin Petikkoon tokoileen. Tiia ja Hula oli kehittyny valtavasti siitä kun oon viimeksi nähny niiden tekevän jotain. Hyvä! =) Reiska oli vallan pätevä. Otettiin pari melko pitkää paikallamakuuta niin, että mä hortoilin jossain ja että Tiia ja Hula ottivat seuraamista ihan vieressä. Vallan rauhallisena Reinomies siinä makaili. Luoksepäästävyydessä oli menossa joka kerta Tiiaa vastaan eli muisti vallan hyvin kuka se niitä nakkeja syöttelee..Komennettiin sitten tuosta vastaan menemisestä. Johonkin sentäs puututtiin...Mut ei tässä ongelmassa periaatteessa päästy yhtään mihkään. =(

Noh, ilmotin Repen mätsäriin, niin kattoo mitä se siellä meinaa ja jos on siellä ihan ookoo, niin sit mun pää kyllä hajoo, kun en enää tajua mitn.

Tokoillessa Reiska seurasi ja muutenkin pelitti vallan mainiosti. Palkkailin surutta kaikesta, minkä se teki oikein. Palkkaamattomuustreenejä on tehty vallan paljon ja perjantaina tulossa taas yhdet, niin joskus pitää palkata oikein urakalla...

Kun koiramme olivat olleet niin loistavia, niin päästimme ne viereiselle tottiskentälle leikkimään ja siellä ne sitten vetivätkin oikein kunnon mutarallia oikein sydämen ilosta ko eivät olleet nähneet kerran toisiaan aikoihin ja Repellä ei nykyään oo oikein kavereita jotka sen kanssa painis oikein urakalla. Jotenkin pimeässä omistajat eivät oikein tainneet tajuta miten mutanen se kenttä oli ennenko laitettiin koirat autoon...Hups...Ja voi minkä näkönen mun auto onkaan!

Kotona sitten mentiin suihkuun ja nyt Reiskalla onkin aivan ihanan kiiltävä musta turkki. Joka tosin sojottaa vähän sinne ja vähän tänne ja on vähän pystyssäkin kun en mitään jaksanu harjata sitä ko ei olla mihinkään menossa. Niin ei sen toisaalta ole mitään väliä =)

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Kyttä oli päättäny, että elämään tarvii saada jotain äksöniä. Oli ilmeisesti ensin oksentanu olohuoneen matolle (mihis muuallekaan) kaikki illalla syömänsä nappulat. Ei ollu siis syöny muuta ko nappulaa. Sitten tultiin jo herättään isäntää, että "LÄÄHLÄÄHLÄÄH ULOS OLISIN MENOSSA!". Rane sitten hermot hieman kiristyen käytti pappaa pihalla ja ripulillahan tuo oli. Tulivat sisään ja ehkä meni korkeintaan 30 minaa kun taas sama läähätys kuului sängyn vierestä. Komennettiin Kyttä muualle. Totesin, että menen sen kanssa ihan just kohta ulos. No joo se kerkis käydä vääntään ripulikakat olohuoneen matolle (mihin muuallekaan) sillä aikaa. Käytin papan pihalla ja palasin sisälle siivoamaan.

Töistä tullessa kotona haisi vähän kakalle...Olohuoneen lattia (josta siis matto oli jo aamulla siirretty parvekkeelle) oli aika mielenkiintosesti miinoitettu. Se kohta lattiasta, missä matto oli ollut oli aivan ruskeanpunainen eikä lattian väristä sillä kohtaa voinut olla varma. Hienoa. Eli siis pappis oli niin pahasti ripulilla, että kun muuta tavaraa ei tullut, niin verta sitten. Ei sitten annettu sille koko päivänä mitään muuta kuin vettä. Illalla tuntui olevan jo ok ja aamulla ihan oma itsensä. Mutta kyllä huomasi, että Kyttä oli taatusti koko päivän suhannut ympäri kämppää koska Reiskakin oli ihan väsynyt eli Kyttä oli valvottanut sitä eikä Reiska ollut saanut nukkua päiväuniaan =) Kakan siivoamiseen meni sitten kaksi tuntia aikaa ja senkin jälkeen mukavan kakkainen tuoksu vielä leijui nenissämme..

Tänään olisi Reiskan kanssa tarkoitus mennä kävelylle ja käydä kirjastossa ja Reiska saa taas harjoitella kirjaston edessä olevassa tolpassa oloa jollei sitten käydä kirjastossa autolla ja siitä mennä Petikkoon vetovyöpuuhastelemaan. Saas nähdä miten inspiroitunut emäntä töiden jälkeen on.