Viikonloppuna oltiin maalla. Lauantaina saatiin aamusta ahaa-elämys ja vietiin Kyttä hoitoon meidän porukoille. Noh, siellä ei ollut ketään kotona, joten jätettiin oveen lappu, että "Kyttä halusi tulla teille hoitoon". Hih =) Haettiin Minna ja Rasmus kyytiin ja läksittiin Riihimäkeä kohden. Matkalla poikettiin hakemaan tilaamani tokoeste, joka onkin varsin hieno:

Riihimäellä oli löytöeläinkoti Onnentassussa virallinen joukkosilmäpeilauspäivä. Peilaajana Mevetistä Axelsson. Heti kun päästiin paikalle, koirille tökättiin mömmöt silmiin (Reiskan silmät olivat muuten vielä illallakin ihan vihreät, creepy) ja sitten piti alkaa täyttelemään lomakkeita ja sitten jonotettiin...Tosi ahtaassa tilassa jonotettiin ja Reiskaa saikin pitää lyhyellä narulla ja koko ajan komentaa..Kun ne muut koirat ois niin kivoja ja vähän niitä vois härkkiä... ;) Reiskan nimi aiheutti suurta hilpeyttä läsnäolijoissa. Kumma juttu.

Sopivan pitkän odottelun jälkeen päästiin tutkimushuoneeseen. Otettiin Ranen kanssa samantein koira haltuun eli minä pidin kaulasta kiinni ja Rane piti kuonosta kiinni. Reiska kun ei oikein digannut silmämömmöjä laittaneista tyypeistä ja sirun katsojista, niin otettiin tiukka linja siihen sitten. Eläinlääkäri ei muuta sanonut kuin kysyi vaan, että onko koira kiltti. Katsoi silmät ja meni täyttämään lappujaan. Toinen eläinlääkäri kuunteli sydämen. Silmät oikein hienossa kunnossa kuten sydänkin. =) Ihana tietää, että meillä on kaikinpuolin terve koira.

Sitten ehtiessämme köröteltiin takaisin maalle ja käytiin vähän sukuloimassa ja hakemassa hieman lihaa... Eilenilta menikin sitten lihan paloittelussa ja kypsentelyssä...Rankkaa hommaa... =) Kiitos Minnalle (ja Rapalle) matkaseurasta ja lihasta ja kiitos Rokalle, joka hieman aktivoi Reiskaa autoilun jälkeen juoksemaan pihaa ympäri =)

Tällä aikaa kun olimme olleet reissussa äitini oli koittanut soittaa minulle. Soittelin takaisin, muttei vastannut. Jälkeenpäin selvisi, että oli koittanut kysellä, että josko Kytän kanssa voi mennä lenkille. Oli sitten mennyt ja ottanut riskin ja oli onneksi kaikki mennyt ihan hyvin lukuunottamatta jotain fillaristipappaa, jota oli Kytän pitänyt vähän pelotella ;) Oli kiva hakea väsähtänyt pappakoira hoidosta kun sekin oli saanut tehdä jotain muuta kuin kölliä koko päivän =)