Tämä malli on jo parantunut =)

Tämä malli on sairastunut. =(

Reiskalla on aina ollut erilaisia henkisiä ongelmia havaittavissa kakkaamisen kanssa. Nyt oli ongelmat kärjistyneet vai eikö meillä vielä ollut siistiä...? Reiska oli aamuyöllä päättänyt töräyttää kunnon jöötit olohuoneen lattialle. Jos Kyttäkin saa, niin miksei Reiska saisi - ehkä tämä on se Reiskan logiikka...Aamulla itseasiassa heräsin kunnolla siihen kun kävelin käytävää pitkin olohuoneeseen ja tuntu kosteutta jalkapohjassa. Reiskanhan oli tietenkin pitänyt esittää koko repertuaarinsa eli oli kussut käytävämatolle. Meillä ei ole kohta yhtään mattoa lattialla....Ja ihan kuin tuo kakka ei olisi riittänyt...

Mikäs siinä sitten kun siivoamaan. Eikä siinä muuta mutta pitäisi töihin mennä ja lattian siivoaminen oli aika rankkaa kun Reiskalla on tapana liikkua eteenpäin kakatessaan (Kyttä kykenee kakkimaan liikkumatta eteen ja taaksepäin). Meillä oli siis semmoinen hieno kakkarinki lattialla. Voi elämä!

Käytin Reiskaa sitten siinä ohimennen ulkona ja ripulikin sitten päätti iskeä. Voi huoh ja tuo onneton ei osaa vieläkään ulos kun on hätä...Ripuli tuntui olevan aikamoinen.

Meille on siis iskenyt joku ripulitautinen. Toivottavasti Reiskan ripuli on yhtä lyhyt kuin Kytän. Tässä sen taas näkee, että kun selkeästi tämä kaikki alkoi siitä kun kävelin yhtenä päivänä Kytän kanssa lammen ympäri. Eli siis jostain sieltä tämä tartunta tuli, koska ruokavalioon ei ole tullut kertakaikkiaan mitään muutoksia. Päivä päivältä enemmän harmittaa tallailla pääkaupunkiseudun lenkkipolkuja. Täällä on niin paljon enemmän koiria ja enemmän piittaamattomia omistajia, niin vähemmästäkin taudit tarttuu. Kai meillä kohta se kennelyskäkin on.

TAHTOO MAALLE. Tiedän, kyllä maallakin kaikki tarttuu, mutta siellä on vähemmän koiria eli vähemmän tartuttajia... Onneksi ei itse ole nyt oltu muiden koirien kanssa missään tekemisissä maanantain jälkeen vaikkakin eilen Reiskan kanssa pururataa kiersin, että kai me ollaan tartunta sinne levitetty. Mistä näitä tietää - vähän henkimaailman juttuja.

Onneksi isäntä jäi hoitamaan "pikkuista" kotiin...