Viime vuonna olin tehnyt tilinpäätösanalyysiä ja tavoitteet vuodelle 2009 olivat tämänmoiset:

REISKA:

- no sitä näyttelyn H:ta lähdetään parantamaan!

- tokokisoihin menoa suunnitellaan vakavasti. BH-kokeen juttuja aletaan hiomaan.

- "remmirähjäongelma" poistetaan ja keskittymiskykyä koitetaan kehittää.

- koitetaan pysyä terveempänä

- lähdetään mukaan kaikkeen mitä mamma nyt saattaakin keksiä... Silmänisku

KYTTÄ:

-heitellään ja haeskellaan edelleen palloa

-tokoillaan ei niin tosissaan

-harjoitellaan "ihmisiksi" olemista ja vartioidaan kaikkea, mikä koetaan tärkeäksi ja liehitellään tyttöjä eli jatketaan samaan malliin Nauru

- koitetaan pysyä terveenä, vaikka ikää tulee

Lopputulos vuoden 2009 osalta oli parempi kuin mitä odotin viime vuodenvaihteessa:

Reiska:

- näyttelyissä käytiin mamman inspiraation vuoksi melko paljonkin ja ne meni hyvin Lahden kv:ta lukuunottamatta, jossa Reiskan ei voida sanoa esiintyneen. Näyttelyistä on nyt saldona ERI nuorten luokassa ja avoimestakin EH.

- käytiin kaksissa tokokisoissa, joista molemmista tuloksena ALO 3. BH-juttuja hiottiin ja tankattiin. Monilla eri tokokursseilla käytiin.

- innostuttiin mejästä ja kahdessa kokeessakin käytiin haistelemassa tuulia ja innostumassa lisää

- lopetettiin remmirähjääminen, löydettiin vahtivietti ja keskittymiskyky on ehkä inauksen parantunut 

- superterve mies: ylimääräisiä eläinlääkärikäyntejä ei muistini mukaan ollut, lonkat ja kyynärät kuvattiin A/A ja 0/0, silmät peilattiin -> OK ja sydän kuunneltiin -> OK.

Kyttä:

-heitellään ja haeskellaan edelleen palloa -> tehty tosi vähän!!

-tokoillaan ei niin tosissaan -> tai ainakin melkein tosissaan, PK-puolen juttuja otettu ja vähän puruja iteksiimme

-harjoitellaan "ihmisiksi" olemista ja vartioidaan kaikkea, mikä koetaan tärkeäksi ja liehitellään tyttöjä eli jatketaan samaan malliin Nauru -> tehty

- koitetaan pysyä terveenä, vaikka ikää tulee -> eläinlääkärissä käyty rokotuksilla, silmäleikkauksessa ja ripulin takia (näistä voi lukea omat juttunsa)

TULEVAISUUS ELI VUODEN 2010 TAVOITTEET:

:

- näyttelyissä käyntiä (ei kyllä pitänyt mihinkään mennä, mutta neljään ollaan jo ilmoittauduttu) ja sosiaalistumista ihmisiin siellä, ilman sen suurempia tulosodotuksia tai -oletuksia. Reiska ei ole ihan vielä valmis avoimeen luokkaan, mutta toivotaan, ettei niitä H suorituksia tulisi ihan niin paljon tänä vuonna kuin viime vuonna

- tokokisoista alokasluokassa ykköstulos ja siirto avoimeen. Tässä on pitkä ja kivinen tie edessä, joten voip olla ettei toteudu.

- BH-koe harjottelua ja suunnitelmia siitä, että jos menis ihan kokeeseenkin kämmäileen koiran kanssa. Jos BH läpäistäisiin, niin Reinomiehen kanssa voisi vähän PK-jälkeä katella ja mietiskellä tai sitten erikoisjälkeä...Suapi nähä...

- agilityn harrastamista lissöö ja tavoitteeksi vähän lupailin ottaa beussimestikset 2010...Voivat tulla kyllä hieman liian pikaiseen, Reiskalla on kuitenkin vielä opettelematta A ja keinu ja mulla se ohjaaminen...

- koiratanssin kokeilua ja mahdollisesti harrastamista lisää jatkossa

- paimennusta olisi tarkoitus myös mennä kokeilemaan, josko se taipumus edelleen olisi tallella

- mejäilyä koko kesä! Tavoitteena on päästä osallistumaan kaikkiin beussiyhdistyksen järjestämiin kokeisiin ja saada ainakin yksi tulos, mielellään tietenkin ykköstulos! Emännän pitäisi mennä mejän suunnistus ja jälkientekokurssille preppaamaan taitojaan ja tietojaan.

Ensi vuodelle toivomme terveyttä, viisastumista, sosiaalistumista ja kaikkea muutakin hyvää Repelle.

:

Toivotaan ensisijaisesti terveyttä!

Sen lisäksi tarkoitus olisi tehdä kaikkea koiramaisen (ja pappismaisen) mukavaa, ottaa purujuttuja vaikka ihan vaan iteksiin (kun pappis niistä niin tykkää!), mejäillä (kokeisiinkin voisi mennä jos pappis kestäisi sen yhden laukauksen), tokoilla ja mitä sitä nyt keksiikin...Pappis pitäisi myös saada haltuun tuon irtiolon ja singahtelun ja kaikkien omien erikoisten juttujensa kanssa!

Omistajille ensi vuosi tuonee paljon muutoksia ja niitä odotamme jännityksellä ja mielenkiinnolla. Saa nähdä tuleeko pojille myös "pikkusisaruksia", semmoinenkin kun on ollut mietinnässä  Tavoite olisi pitää kuitenkin koiraharrastamisen osalta mielenkiinto korkealla ja oppia lisää!