...niin pitäähän se tarttua tarjoukseen...

Varattiin siis yhtä agihallia (kun halvalla saatiin). Kolmena päivänä agiliidellään yhteensä neljä tuntia! Loistavaa ettei Reiskan kanssa olla ainoita, jotka tykkää liidellä  Toki oletan, että pappakoirakin pääsee vähän rankaseen esteitä...Saas nähdä minkä näkösiä esteet on pappiksen jäljiltä...Kesällä kun se ainakin meni ensin esim. putkesta läpi, jonka jälkeen se päätti, että olipa surkee putki ja tarttu hampailla putkeen kiinni ja alko riepotteleen sitä   Pääsee sitten myös Anni - the epäusko - näkemään miten vallan mainiosti yksi boseroni mahtuu putkesta läpi eikä tuota edes ongelmia. Jotkut epäuskoiset kun eivät usko, että Reiska mahtuu putkesta läpi ja vielä vallan mainiosti! Ei tee ees tiukkaa!

Kytän tilasta ei eläinlääkäri soitellut, odotellaan vielä tää päivä ja soitetaan ite sitten huomenna jos mitään ei kuulu!

Tein eilen testilenkin lammen ympäri pappiksen kanssa ja herrsiunaa kun se oli KUULOLLA! Koskaan kai oo kuulo pelittäny niin hyvin. Mukavasti se tilapäinen kastrointi auttaa tohon kuuloon! Ei edes pakkanen jäädyttäny korvia, vaikka pappa muuten olikin melko jäätyny kun tultiin kotiin. Oli ilmeisesti puhdistellut turkkiaan ennen lenkkiä ja turkki oli sitten jäätynyt ja leuan alla oli kauheet jääköntsät! Hauskan näkönen

Pappiksella on myös RUOKAHALUA! Söi eilen omat ruokansa ja ohimennen Reiskankin ruoat eli kaksi valtavaa kipollista!

Reiskalla oli eilen puolestaan vähän huono olo. Vähän ripuli vaivas iltapäivällä ja vielä illallakin. Ei kuitenkaan tarvinnut enää sisälle tehdä. Mitäs sitä sisälle viittiskään enää tehdä kun kaikki matot on jo paskassa. Kanan siivet oli ilmeisesti sekottanu massun kun oksensi vielä iltapäivällä pieniä luunpaloja. Tänään saikin sitten kanan selkärankaa ja pappis sai loput siivet kun niitä paremmin osaa pureskella.