Emäntä on lukenut lähipäivinä vaan tenttiin ja sama meno jatkuu perjantaihin saakka. Iltasin ollaan kuitenkin treenattu Reiskan lempijuttua Kytän katsellessa vieressä autuaallisen pihalla asiasta. Se kun ei ollenkaan tajua, että mitä ideaa on hakee pientä puista kapulaa ympäri kämppää... ja joku vielä saa suuria kiksejä siitä... ;)

Eli siis tunnariharjotuksia. Se näyttäis olevan ihan sama mihin sen kapulan kätkee, Reiska tuo sen alta aikayksikön. Vauhti on ihan räjähtävä kun pääsee ettimään kapulaa. Ihana kyllä silleen katella kun rakastaa etsimistä ja nenän käyttämistä ja esineiden tuomista mulle. =) Harmi kun kisataan tokossa vasta niin alhaisissa luokissa, ettei saa roudailla siellä mulle esineitä.

Tunnarissa on kyllä se pieni ongelma, että Reiska vähän pureskelee kapulaa tuodessaan sitä mulle. Edellispäivänä kapula melkein hajos ja eilen otin uuden kapulan käyttöön. Sinänsä ihan mielenkiinnosta sekin, että löytääkö Repe kapulan, jossa ei oo sitä tuttua hajua ja makua (vanha kapula oli käytössä tooosi pitkään). Piilotin kapulan ihan näkyville makuuhuoneeseen. Reiska lähti kun tykin suusta ammuttuna etsimään käskystä kapulaa. Pyöri ympäri makuuhuonetta ja kun ei heti löytänyt, tuli siihen tulokseen, että kapulan täytyy olla pedin alla. Kuului hirveä mesoaminen, mutten viitsinyt mennä katsomaan ja häiritsemään. Reiska menee eteiseen ja haistelee siellä paikat, jonka jälkeen lähtee empien tulemaan mua kohden kunnes selkeästi sivusilmällä huomaa, että tuollahan se kapula on - hakee kapulan ja tuo mulle. Käyn jälkeenpäin makkarissa kattomassa, niin Repe oli oikein kunnolla rankassu petiä siitä hyvästä ettei se ollukkaan jemmannu kapulaa tällä kertaa. Turhautumista..?

Tämän jälkeen ajattelin kokeilla lauantain luennolla saatua vinkkiä. Lääppäsin Reiskan suusta vähän kuolaa ja kiillottelin sillä vähän kapulaa ja menin jemmaamaan sen. Jätkä löysi samantein vaikka piilotin kapulan kengän sisälle. Näyttäisi siis äkkiseltään toimivan tuo kikka kolmonen. =)