Hyvää ystävänpäivää ja hyvää laskiaista kaikille!

Alkuviikosta oltiin Minnan ja poikien kanssa lenkillä ja kivaa oli! Kiitos seurasta! Näitä lenkkejä toivomme saavamme lisää! Reiskalla oli pakottava tarve kiusata Rokkaa koko ajan niin, että Rokka suuttu ja sit Reino oli onnellinen. Rapa katto Reiskaa vähän pahalla silmällä ja hienosti Reiska osas sen jälkeen olla vähän kauempana Rapasta. Tosin loppulenkistä Rapa ois voinu vähän leikkiä Repen kans, mut se ei mahtunu Reiskan päähän se aatos. Taisi jäppinen säikähtää Rapan pahaa silmää sen verran pahasti  Noh, ehkä ensi kerralla!

Minnan ottamia mageita kuvia löytyy: Minnan kuva-albumista

Loppuviikko meni pitkälti emännän lääkärinravauksissa, onneksi parin viikon päästä pitäis selvitä mikä tosissaan vaivaa, mut alustavasti joku maha-suolitulehdus. Inhaa Ensi viikolla lupasin mennä kyllä töihin vaikka pää kainalossa jotta saan pöytäni siistiksi / tyhjäksi ennen kuin jään sitten pois.

Tänään aloin sitten palailemaan taas tämän valtakunnan menoon takasin ja lähdettiinkin heti aamutuimaan koko perheen voimin metsään kävelemään.

Pappa on koko viikon ollut tuossa tilassa eikä ole suuremmin syönyt mitään, mutta otettiin se silti revittelemään mukaan jos vaikka ruoka alkaisi maistua....

Konsultoin eläinlääkäriä, jonka mukaan Kytän eturauhanen saattaa kyllä olla taas isontunut ja tekee tarpeiden tekemisen hankalaksi mahdollisesti ja sen takia ei ruoka maistu...Suositteli parafiiniöljyä, mutten vielä ole käynyt ostamassa semmoista...Kyttä "joka ei tykkää nameista" on kuitenkin nimittäin koko ajan kerjäämässä nameja muttei syö kipostaan nameja. Vai vaikuttaako muutto pappikseen masentavasti..Tiedä häntä, toivotaan ettei ole vakavaa!

Metsässä tänään seikkailtiin kameran kanssa ja pojat olivat niin onnellisia ettei tosikaan ja pitihän niistä jokunen kuvakin ottaa vaikka sää olikin vähän synkeä siihen asti tietenkin kun saatiin lenkki tehtyä..

Repen lihaskunto/massansaanti treenit

Kimppakivaa 

Juoksukisat. Voittaja jäi tosin epäselväksi..

"Mä lennän!"

Kielirulla!

"Oiskos täällä jotain kivaa...?"

Pakollinen poseeraus

"Täällä on melko varmasti jotain kivaa..."

"Mulla on ainakin kivaa! JEEJEE"

"Varmasti täällä on jotain...En tuu pois ennenko löydän sen..."

"LÖYTY!"

"Rapatessa vähän roiskuu.."

Pikkukoirat voi myös upota hankeen. Onneks ei sentäs tarvinnu mönkiä hakemaan pois...

Suurimmat lumet pois ja menoks taas

Pakollinen pönötyskuva

Toinen kans tottakai

Kimppamöngintää!

Sit alkokin jo vähitellen ramaseen ja sama meno on jatkunu koko iltapäivän...