Eilen oltiin Minnan, Marjan ja Caritan kanssa räiskimässä starttipistoolilla. Kytän piti alunperin tulla siedättymään laukauksiin, mutta toipilas kun on, niin ei tullut mukaan vaan Repe tuli messiin.

Repe reagoi ensimmäiseen laukaukseen olemalla syömättä lihapullaa, jonka sille annoin. Oli muutenkin vähän hölmistyneen oloinen, vaikka oli autossa kuunnellut jo useamman laukauksen.

Otettiin toinen laukaus. Mulla oli Repen uusi vaaleenpunanen Wubbaloinen kädessä ja tuo onneton ei voinut sitten mihinkään muuhun keskittyäkään kun istumaan ja tuijottamaan Wubbaa. Ei tainnut edes korvat liikahtaa pamahduksen tullessa. Hauska Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ampumaratatreeniä otetaan tässä kevään korvalla pariin kertaa. Tekee hyvää!

Lopuksi Reiska pääsi kiusaamaan ihanaista Rokkaa ja vähän ihmettelemään irlanninsetterineitiä. Kotimatkalla poikettiin sitten ihmettelemään tolleripoikia, jotka on vallan hurrrmaavia

Illaksi pojat jäi keskenään ihmettelemään luksusluukkuamme, kun Ranen kanssa käytiin Espoossa A&J kihlajaispartyissä. Olipa huono keli takasintulessa ei voi muuta sanoa! Pojat oli kotona vähän kiukkusen olosia kun haistoivat ihanaisten Tessan ja Lunan tuoksun eikä niitä oltu otettu mukaan!

Tänään sitten olikin kivulias operaatio eli koitettiin isännän kanssa poistella pappakoiran laastarilappusia haavojen päältä. Pari tuntia siinä sitten huhkittiin eli mä kastelin niitä tarraosia ja Rane piti koirasta kiinni ja koira halus vaan pois tilanteesta keinolla millä hyvänsä! No saatiin haavojen päältä jutskat pois ja loput tarrat saa odotella parempaa päivää...jos vaikka tippusivat itestään...Haavat on kuitenkin hyvän näkösesti lähteneet paranemaan ja papparainen on hyperpirtsakka suurimman osan ajasta! Toivotaan, että paraneminen jatkuu samaan malliin!

Jos jollain lukijalla on ideaa siitä, miten ne tarralaput saa pois, niin ideoita otetaan vastaan!!