Viikonloppu meni eikä oikein mitään tehty. Eilen oli tarkoitus mennä Orimattilaan katselemaan beussien luonnetestiä, mutta sinne sitten jaksettu lähteä kun satoi vettä. Plän B oli mennä Raksamessuille Helsingin Messukeskukseen, mutta kun sitten aamulla luettiin Hesarista messuohjelmaa, niin eipä siellä oikein mitään meille tähän hätään ollut.

Lauantaina käytiin möksällä juoksuttaan koiria ja kyllä ne sitten juoksivatkin kun niille vähän heitteli lumipalloja. Kytälläkin ilmeisesti joku parantuminen menossa kun niin innokkaana puuhasteli ja paineli pallojen perään. Rane otti Reiskan kanssa paikallamakuun ja mä kätkin hanskani lumihankeen ja käskin Kytän ettiä se. Hienosti papparainen meni ja haki sen. Körmyytti kyllä hanskan eikä meinannut irrottaa ja antaa mulle. Papalle ei liene ihan selvää se, että mun hanska ei ole sen vetolelu.

Reiska teki sairaan hienon makuun vaikka pappa puuhastelikin ihan vieressä. Olen tosi tyytyväinen siihen suoritukseen, ehkäpä tuo makuu tästä joskus...Eipä kyllä olla mihinkään kisoihin menossa tietääkseni lähiaikoina, niin ei tarvi ottaa asiasta ressiä

Jatkettiin hanskojen kätkentää ja hienosti pojat niitä ettivät ja löysivät ja toivat mulle. Vauhtia oli kyllä ehkä hieman liikaa, koska mielestäni kovassa vauhdissa tarkkuus kärsii. Mun hanskat myös hieman kärsivät, mutta ne oli ennestäänkin Reiskan rikki puremat että ensi talveksi joutuu kuitenkin ostamaan uudet. Silmäänpistävää oli Kytän etsintäinnokkuus, oli tosi sitkeä etsimään, vaikka muutaman kerran hortoili jossain ihan muualla kun missä etsittävä esine oli.

Hyvät treenit, tuli itelle oikein hyvä fiilis ja varmaan pojillekin kun oli oikein onnistuneita etsintöjä. Hienoa, tästä on hyvä jatkaa ja odotella kesän etsintöjä. 

Eilen vietiin pojat tutustumaan tulevaan uuteen kotiinsa ja siivoiltiin itse samalla melkein koko päivä siellä kun ei tosiaan kauemmas sitten lähdettykään. Pojat oli vähän ihmeissään, että mihis tässä nyt jouduttiin oikein, mutta melko nopeasti onneksi alkoivat ottaa ihan lungisti ja pääsääntöisesti makailivat lattialla. Vahtimode meni molempiin vähän päälle ja vähän väliä tyypit kurkistelivat ikkunoista ja vahtivat meidän turvallisuutta. Hyvähyvä sehän poikien käyttötarkoitus onkin!   Illalla vielä tein sosiaalisen citykävelyn Reiskan kanssa. Tai näin ajattelin eli menin siis kaupungille ja ajattelin, että vastaan tulisi ihmisiä ja koiria, edes jotain, jotta Repe taas muistaisi miten ihmisten ilmoilla ollaan. Olen nimittäin vakuuttunut että se on ihan pihalla maailman menosta kun ei ole ollut suuremmin ihmisten ilmoilla. Tosiaan kukaan sitten ei halunnut tulla vastaan, joten lenkistä ei tullut sosiaalista tapahtumaa, vaikka citykävelyllä oltiinkin. Vissiin tuo räntäsade vaikutti muiden ihmisten lenkki-intoon...Pitää koittaa joku toinen päivä uudelleen paremmalla onnella...Tällä viikolla ei lienekkään suuremmin muuta ohjelmassa kuin lampaiden kaitsemista Reiskalla ja ehkäpä viikonloppuna tulee poikien suosikkivieraat kylään