Tiistaina meille muutti uusi kamera. Digijärkkäri. Kovasti on opettelemista käytössä ja saas nähdä miten sitä oppii käyttämään. Reiska on ainakin sitä mieltä, että tooooosi rasittavaa istua töröttää mallina kun omistajat opettelee tarkenteleen..

"Siis mä en kestä!!"

Isännälle iski sairasloma eilen ja kotona oloaikahan tulee käyttää hyväksi ja pitkästä aikaa pappakoira pääsi malliksi kuvausharjoitteluun. Kehityskelpoisia kuvia!  Tosin näyttävät täällä vuodatuksessa ihan kuralle kun vertaa siihen miltä ne näyttää tietokoneen koko ruudulla...Palvelin sössii meidän kuvia?!

Vanhakin vetreytyy aika ajoin kaahailemaan!

On se vaan niin komia pappa vaikka ite sanonkin

Tarkkana kuin porkkana vai sittenkin kyllästyneenä? Harmaa on vissiin inauksen lisääntyny alaleuassa. TRÄÄÄZIKK!!

Illalla sitten mentiin Minnan ja Marjan kanssa tokoilemaan (joo oli ne koiratkin mukana!). Mulla on ajatus ton tokon suhteen ollu vähän kateissa lähiaikoina kun en oikein tiiä mitä sitä pitäis tehdä ja viittiikö tehdä mitään ja siihen malliin. Kotona ollaan kyllä muutamana ehtoona otettu kontaktitreenejä ja ihan lyhyitä seuraamispätkiä sekä Reiska on ottanu paikallamakuuta Kytän sessioiden aikana. Reiska ei meinaa millään puhua maassa ja olettaa, että sille puhutaan kun puhutaan Kytälle ja mulla on sentäs selkä Reiskaa kohden. DAAAAA mikä putkiaivonen. Komensin sitten edellispäivänä vähän kovempaan ääneen sitä ylösnoususta ja sen jälkeen on menny mukavasti. Ravistettava ennen käyttöä- malli tuo meidän Repe selkeesti.

Eilen oli mukana tokoilemassa uus lelu joka ostettiin Liettuasta.  Se oli Reiskan mielestä ihan jees, mutta pääsääntösesti palkkailin nameilla. Otettiin sivulletuloja ja ne meni hyvin ja kontakti oli mielestäni parantunu. Oltaiskoos edistytty vai johtuukoos siitä ettei olla suuremmin tehty mitään lähiaikoina niin apinalla on intoa. Tiedä häntä. Ihan muutaman askeleen seuraamispätkiä käännöksillä. Näihin olin varsin tyytyväinen. 

Paikallamakuu. Reiska makasi varsin rauhallisen oloisena ja olin tosi tyytyväinen. Luoksetulo oli hieno. Sitten koira vaihtoon ja pappis tokoilemaan. Tähän asti se oli vaan Ranen kanssa haistellut paikan ilmapiiriä ja vähän ihmetellyt uutta lelua. Kivasti kyllä kiinnittää leluun enemmän huomiota kun hälinään ympärillä. Kehityskelpoinen olento kenties.

Otin vähän kontaktitreeniä. Ai mikä kontakti meinas pappa. Sivulletuloja, jotka ihan tyydyttäviä. Seuraamista, joka oli jotain päiväkävelyä. Ihan tyytyväinen olin kuitenkin pappiksen suoritukseen, sen ylenpalttisen haukkumisen olisi voinut jättää pois. Varsinkin kun joku sanoi tänne tai täällä, niin pappa haukkua rätkytti. Oli vissiin vallan innoissaan!

Treenit oli hyvät ja mulle jäi varsin hyvä fiilis niistä ja ehkä tohon tokoonkin saadaan taas jotain tolkkua jossain vaiheessa, jos ei muuten niin sitten Lentsun kurssilla kenties...