Mätsäristä selvittiin ja pääsiäinen meni vähän liian nopeasti kuten aina. Lauantaina oli ihania vieraita kylässä koko päivän, kiva kun kävitte P&E!  Pojatkin oli onnellisia kun niiden lempi-immeiset oli käymässä pitkästä aikaa.

Sunnuntaina käytiin treenaamassa koiria Minnan, Katin ja Sirkan kanssa. Ajattelin harjotella Reiskan kanssa kontakteja. Välillä oli ihan hyvin kontaktissa, välillä muiden tekemiset kiinnosti enemmän. Seuraamista ja sivulletuloja. Vaativa minä ei ollut kovin tyytyväinen. Reiska ei ihan ollut kuulolla kun olisi voinut vähän hakea muiden noutokapuloita ja seisoskella vain lumikasan päällä leikkien kukkulan kunkkua. Harjoiteltiin nopeita maahanmenoja. Maahanmenot eivät sitten nopeutta olleet nähneetkään. Hyi hitsi kun märkään maahan viitti Reiskan mielestä mennä makaamaan tai ainakaan ilman hangoittelua ja hidastelua. Vaativa mamma taaskaan ollut tyytyväinen. Harjoiteltiin ihan vaan istuksimista paikallaan ja se meni ihan hyvin, vaikka mieli tekikin lähteä litomaan ja leikkimään muiden kanssa. Tähän olin minäkin tyytyväinen.

Minna neuvoi miten tunnaria kannattaisi alkaa opettelemaan. Reiskahan tuo oman kapulan vaikka mistä mutta ongelma syntyy siitä kun laittaa enemmän kapuloita esille, niin voi tuoda mitä vaan tai kaikki löytyvät kapulat. Minna kippasi hervottoman kapulakeon maahan ja laittoi Reinon oman kapulan siihen keon eteen. Minä lähetin Reiskan. Reiska meni kasalle ja haisteli kapuloita, taisi muutamaa siirtääkin työntämällä niitä kuonollaan ja sen jälkeen otti oman ja toi minulle!  Olin niin hämmästynyt etten olisi hoksannut kehua jäppistä ellei olisi ollut muistuttajia..  Kokeiltiin toinen kerta niin, että oma oli muistaakseni keon vieressä ja tuohan meni ja toi taas oman. JESH! Jäi tosi hyvä mieli treeneistä!

Illalla piti mennä Klamydian keikalle mutta onneksi saatiin kuulla, että keikkapaikka on täynnä jo ennen kuin kerettiin lähteäkään mihinkään eikä sitten menty sinne. Noh, ehkä parin viikon päästä uusi yritys! Ilta meni kuitenkin ihan rattoisissa merkeissä ja kivaa oli! 

Eilen hyvissä ruumiin ja sielun voimissa lähdettiin heti aamusella American Car Showhun P&E:n kanssa. Koirat jätettiin hoitoon. Olipa mukava kierrellä rauhassa ja ihmetellä ameriikan ihmeitä. Tosi vähän porukkaa paikalla ja näin ollen teki Messukeskuksessa olon mukavaksi. Käytiin Espoossa Chicosissa syömässä ja sitten Rajamäkeen Jarnoa ja lemmikkejä moikkaamaan. Kiva nähdä pitkästä aikaa!  Kotona oltiin illalla ja sai melkein suoraan kaatua sänkyyn...Tänään on taas jännä päivä kun mennään Reinon kanssa paimentamaan lampaita! JEEJEE!

Lopuksi pieni tositarina sunnuntaiaamun noutotreeneistä noutajaReiskan kanssa: kävelin aamutuimaan läheistä kenttää ympäri. Talven aikana kentällä on ollut luistinrata ja kaukalo jääkiekon peluuta varten. Ajattelin, että muutaman talvella lumikasaan uponneen ja sinne jääneen jääkiekon otan ja annan vaikka Ranen siskonpojille leikkikaluiksi. Olin muutaman kiekon löytänyt ja suunnittelin kotiin kävelemistä kun huomasin, että noin 50-vuotias mies tulee Mersullaan kentälle, nousee autosta ja alkaa myös etsiä kiekkoja. No pentele, tuollaisella on varaa ostaa itse kiekkonsa tuumin ja päätin kävellä ja etsiä kiekkoja vielä jonkun aikaa ja valjastin Reinonkin touhuun. Reinomies sitten löysi yhden kiekon lumikasasta, ihmettelin että mitä tuo siellä kasassa tonkii, mutta sieltähän nousikin sitten kiekko. Muutama löytyi muualta ja kotona havaitsin meillä olevan muovikassillisen jääkiekkoja...Ei kukaan sattuis tartteen..? Nimim. muillehan ei anneta löytämisen iloa...