Eilen oltiin jäljestämässä torstaina tehdyt jäljet. Rasmus jäljesti ensin voittajajälkensä ja hyvinhän se meni - kuten aina. Sitten Reinomies, jota nyt ei jäljestäminen suuremmin innostanut, ruoho kun on aika hyvää. Päästiin sentään tavanomaista verkkaisemman tahdin saattelemana kaadolle, jossa oli pallo palkkana! Rokan jälki meni taas hyvin ja sen jälkeen pappakoira kehiin. Papparainen meni Rapan jäljen ja alun sinkoilun ja ihmettelyn jälkeen tajuttuaan homman nimen meni eteenpäin melkein kuin juna. Kytän meno ei edelleenkään näytä jäljestämiselle, mutta erittäin jälkitarkasti etenee ja oikeaan suuntaan! Katkokulmalla katsoi minua erittäin hölmistyneen näköisenä ja kun en antanut apua, niin alkoi syömään ruohoa (varmaan sijaistoiminto). Käskin etsiä jäljen ja pappahan hokasi heti homman idean ja kuin juna meni ja etsi sen jäljen pään jopa merkaten sen! Lopussa palkkana wubba ja sekös on papan mielestä kiva! Toki papparainen näytti jäljellä taas siltä, että palkkaa itse itseään koko ajan sillä että saa tehdä jotain. On se pappa vaan niin helppo aina välillä! Vähän kyllä hotsittelis viedä se kokeeseen kattoon miten käy...

Lopuksi päästettiin Reiska ja Rokka vähän irrottelemaan keskenään ja kyllä taisi teiniosasto olla onnellinen kun pääsi rallaamaan keskenään. Vauhtia riitti! Rokka myös koitti vähän komentaa Reiskaa, mutta oli sen verran neitimäinen komennus vielä, ettei Reiska ollenkaan edes Rokan harmiksi noteerannut asiaa! Vähän myös koitettiin saada poikia uimaan heittelemällä Rokalle linnun siipiä veteen ja toivomalla, että Reiska menisi perässä veteen. No eipä mennyt Rokka kunnolla uimaan ja Reiska vielä vähemmän. Reiskasta kyllä löytyi taas uusi puoli - se hakee oikein hienosti siipiä kun heittelee sille! Siitähän tulee vielä kunnon mettäkoira meidän isälle!

Tänään saatiin nukkua kohtalaisen pitkään ja sitten pakattiin Reinomies autoon ja ajeltiin Mynämäen näyttelyyn. Paikalla olivat myös

Raisa ja Poju

Maria ja Arvo

Iriksen Nykänen

ja siis Reinomies.

Kehä oli myöhässä ja tuntui, että kehä ei ala koskaan. Aurinko paistoi, varjoa ei juuri ollut ja lämmintä oli lähemmäs 30 astetta. Alkoi olla itsellä hieman huono olo, saati sitten koiralla!

Onneksi kehä jossain välissä alkoi. Beusseja paikalla 5 urosta ja 1 narttu. Avoimia uroksia 4 ja 1 käyttöluokan uros. Reiska esiintyi hienosti. Juoksi mielestäni oikein mallikkaasti ja seisoi samaten - Kabanossin voima on kummallinen! Tuomari oli erittäin nuori nainen Serbiasta muttei paljon koiria arastellut. Ensimmäisenä katsoi Reiskan(kin) suusta leegot oikein hartaudella avaten mm. koko suuluukun ja tutki hampaita. Juoksutti ihan kiitettävästi ottaen ilma huomioon. Reinolle  hyvän suorituksen päätteeksi tulokseksi ERInomainen ja kilpailuluokassa oltiin sitten kolmansia ja paras uros- kisailussa oltiin PU4! Edelle kirivät Poju ROPiksi, käyttöluokan uros PU2 ja hieno velimies Arvo PU3.

 

Taustalla nuori tuomarimme.

Reiskan arvostelu meni näin:

Good proportions. Typical head. Scissor bite. Dark eyes. Good pigmention. Correct topline + tail position. Chest could be deeper. Paraller position of the legs. Angulation could be better. Correct movement. Coat: good qty (?) + colour.

Tuomarina siis Suncica Lazic.

Kiva nähdä Reiskan sisaruksia ja muita tuttuja immeisiä!

Näyttelyn jälkeen oli tarkoitus mennä ostoksille, mutta kun oli niin kuuma niin ei voinut kyllä jättää Reinoa autoon ja näin ollen tultiin melkein suoraan kotiin, pakattiin papparainen mukaan ja mentiin möksälle nauttimaan ihanaisesta ilmasta! Koskaan kun ei voi tietää paljonko näitä ihania lämpimiä ja aurinkoisia päiviä on kesässä!

Pojat puuhastelivat omiaan herkutellen ensin ja sitten leikkimällä leluillaan. Minä harjoittelin valokuvausta ja isäntä kunnosteli fillariaan ajokuntoon.

VammaRepe. Älkää kysykö mitä se oli tekemässä - en nimittäin tiedä!

Sileäkarvainen crocsinnoutaja! On se niin kiva kun kaikkea noutaa! Kumilenksut on uusin juttu mitä Reiska noutaa. Tosin pitää olla itse tarkkana ettei pääse nielaisemaan niitä vahingossa!

Pikkumies ottaa ihan lungisti!

Yksin

ja sitten kaksin... 

Illansuussa palattiin kotiin kärsimään pienen kämppämme kuumuudesta. Onneksi Minna ja Sakke kävivät piristämässä iltaa, kiva nähdä "pitkästä" aikaa!

Päivittelin myös Picasan albumeita ja tein muutaman uuden!