Töiden jälkeen käytiin Reinon kanssa ostamassa hieman maalia kaupasta ja siitä mentiin aksailemaan. Paikalla kaikki viimeksikin olleet ja lisäksi ryhmien kanssa sekoillut nainen kiukkuisen nuoren uroskoiran kanssa. Koira kuseksi kaikki esteet ja omistaja ei jotenkin vissiin tajunnut, ettei se ole ihan kiva juttu muiden kannalta. Koira lisäksi murisi koko ajan kun näki Reiskan (onneksi Reiskan ei jaksanut provosoitua pikkukoirasta) ja taisi puraista kurssimme vetäjää. Onneksi tämä koira siirrettiin toiseen ryhmään, huoh!

 
Otettiin ensin lämmittelyksi yhden esteen yli hyppäämistä ja ohjaamista molemmin puolin. Reiska oli heti hommassa mukana innokkaana sikana ja siis varasteli vähän taas esteille! Sitten putkea ja ohjausta molemmin puolin ja edelleen meni mainiosti. Pituusestettä otettiin pari kertaa, pituutta esteellä oli ehkä metrin verran. Ajattelin ensin ettei Reiska hahmota kyseistä estettä, mutta oikein hyvin hahmotti ja hienosti leiskautti menemään! JESH! 12 kepin sarja ja pujotteli kuin vanha tekijä vaikkei viikon aikana olla otettu mitään pujottelua yhtään. Olin ihan äimän käkenä varsinkin kun Reiska teki pujottelun kahteen otteeseen melkein kuin ammattilainen eli tarkasti ja nopeasti! WOW!
 
Rengas oli maksikorkeudella ja päätettiin koittaa josko Reiska menisi läpi ja siitähän se sujahti kuulemma ihan sukkana. Itse olin niin äimistyneenä etten tajunnu ollenkaan mitä tapahtui. Kehut oli Reiskalla sitten sen mukaiset, että se oli tehnyt jotain tosi hienoa!! Toisella kertaa päättikin sitten ryminällä mennä renkaan vierestä ja sen jälkeen sain vähän maanitella tulemaan, mutta sitten kun rohkaisi mielensä, niin tulla putkahti renkaasta taas ihan sukkana läpi. Omistaja on varsin äimistynyt edelleen!!! On mulla vaan niin hieno agikoira ja kai munkin vähitellen pitäis alkaa tykkäämään agista kun koira sitä lajia rakastaa.
 
Muut otti puomia, me ei edelleenkään sitä otettu. Harjoteltiin vaan puomilla kävelyä niin että puomi oli maassa. Se sujuu ihan hyvin ja Reiska tarjoilee aika hyvin puomilla kävelyä heti kun puomi on laskettu maahan. Tarjoilee kyllä myös kaikkea muuta aksatunnin aikana ja on kovin onnellinen ja tohkeissaan.
 
Kivaa!