melkein romanttisella iltakävelyllä isännän ja koirien kanssa. Jotenkin onnistuin isännän houkuttelemaan jalkapallon äärestä kävelemään. Jos joku ei tiedä mikä on Elonkierto, niin google osaa kertoa

Elonkierrossa olivat jo kaikki eläimet paikalla eikä muita liikkeellä kuin me ja joku hölkkääjä. Mikä ihanuus toisin sanoen. Ensin ihmeteltiin kyyttöjä, jotka olivat ihan aidan vieressä. Reiskan mielestä kyytöt oli aivan ihania ja pylly pystyssä koitti saada niitä leikkimään ja nätisti osas haistella niitä. Yksi kyyttö ei sitten ollenkaan innostunut siitä, että Repe laitto päänsä hänen aitauksensa puolelle. Hyvä ettei koko aita kaatunut kun kyyttö pari kertaa jysäytti sitä päin. Tiedä sitten mikä sillä oli tavoittteena, tutustua Reiskaan paremmin vai saada Reiska kauemmas, varmaan tuo jälkimmäinen vaihtoehto on se todennäköisin. Jännä kyllä Reiska vähän pelkäsi sonneja Minnan vanhemmilla, mutta lehmät on ihan pop!

Sitten oli vuorossa vuohet ja ne on aina Reiskan mielestä ihania. Vuohet olivat vaan tosi arkoja eivätkä tulleet ihan lähelle. Saattoi johtua siitäkin, että niillä oli 4 minivuohta eli kiliä! Supersuloisia!!

Papparainen oli tähän saakka vaan tohkeillut omiaan, mutta ollut tosi hienosti ja sinänsä oli ihan tyytyväinen olo siihen. Vuohet tosin kiinnostivat pappaa tosi paljon ja oli tunkemassa itseään vuohiaitaukseen. Hepat olivat myös molempien mielestä kiinnostavia kuten myös lampaat.

Sitten päästiin pikkupossujen luo. Ennen kuin ehdittiin mitään tehdä, niin Reiska oli jo possuaitauksessa. Näppärästi se sujahti about metrisen aidan yli. Onneksi kukaan ei nähnyt, iski tosin vähän paise, että millä Repe saadaan pois sieltä. Onneksi tuli käskemällä ja hyppäämällä, kuuliainen mussukka. Possut on kyllä selkeesti Reiskan mielestä edelleen ihan maailman ihanin juttu! Pitää katsoa jos tänäkin kesänä saataisiin pusukuvia Reiskasta ja possuista...

Mukavaa Reiskassa on kyllä se, että se on todella sosiaalinen muita eläimiä kohtaan eikä suunnittelekaan tekevänsä niille mitään pahaa. On vaan ihan kaveria niiden kanssa, harmi vaan kun kaikki muut eläimet eivät sitä ymmärrä. Kytän tuntoja ei edes mietitty eikä sen annettu olla lähelläkään muita eläimiä, ei olisi nimittäin ollut takuita siitä, etteikö sitten jollekin olisi käynyt jotain.

Kiva reissu ja pian uudelleen!!! Oisko se nyt virallisesti kesä kun nuo kaikki eläimet possuja myöten olivat jo pihalla!?