Kerrankin näyttelypäivänä sai nukkua pitkään! Se tekikin ihan hyvää kun edellisilta meni Ranen sukulaisten kanssa kuulumisia vaihtaessa ja saunoessa ja grillatessa mökillä. Mökille myös ohimennen vähän huomaamattamme jäätiin yöksi isommalla porukalla.
 
Orivedelle saapuivat myös anoppi(kokelas) ja appiukkopuoli(kokelas). Tulipas hienot nimikkeet keksittyä ;) Nuo olivat menossa kesälomareissuunsa ja siitä pohjoseen ja Orivesihän oli kivasti matkan varrella. Muuten olisi ollutkin kivaa, jos ei olisi satanut koko ajan!
 
Paikalla myös tuttuja kuten Jaana ja ihana vilpertiina Bowwe! Tuomari oli pitkä sadetakin kera varustautunut mies uruguaista. Heti tuomarin nähtyäni sanoin, että Reiska ei tykkää kyseisestä miehestä. Eikä sitten niin tykännytkään. Junnu-uroksen jälkeen kehään meni Reino, joka ensi töikseen haukahti muutaman kerran tuomarin tullessa jotenkin vähän epävarman oloisesti hiipien meidän luokse. Tuomari kysyikin, että haukkuuko koira minulle vai hänelle. Kerroin Reiskan vierastavan häntä. Tuomari kysyi sen jälkeen, että uskaltaako Reinoon koskea ja sanoin, että totta kai ja hienosti Reino näytti hampaansa jne. Esiintyminen muuten oli ihan hyvää ja olin vallan tyytyväinen, mutta oletettavasti suurimmaksi osaksi tuon haukahduksen takia punaista nauhaa tuli. Arvostelu oli ihan mukavaa luettavaa kuitenkin.
 
Arvostelu:
 
Very good type, size & propotions. Excellent head, skull & muzzle. Very good eyes, ears & expression. Excellent topline & underline. Very good front & rear. Very good movement. Temperament should be more confident.
 
AVO EH.
 
Tuomarina Sergio Pizzorno.
 
Onnittelut menestyneille!
 
Itsellä otti niin paljon pattiin Reiskan käytös, että ei ollut tosikaan. Ihan ihmeellisesti taantunut takapakkisuuntaan koko olento.
 
Onneksi saatiin illaksi kutsu Somerolle syömään ja saunomaan ja hengaamaan ja onneksi tuli lähdettyä, mieli parani kummasti. Kiitos ihanille piristäjille!
 
Somerolla tuli ohimennen vähän myös tokoiltua Reinon kanssa ja kummasti se pelittikin sen jälkeen kun olin ilmoittanut sille tiukkaan sävyyn, että nyt ei ole minun kanssani pelleilemistä pentele! Tosi upeita ja hirmu pitkiä seuraamispätkiä jaksoi ottaa upealla kontaktilla varustettuna, merkki oli vauhdikas ja kuulo ja ymmärrys muutenkin pelitti. Jesh! Jotain positiivista siis päivään!