Eilinen agi peruttiin taas kuuman ilman vuoksi. Saas nähdä koska sitä pääsee tuolle aksakurssille kun ei varmaan viimeiseen kuukauteen olla aksattu. Aksakuumeeseen on kuitenkin tiedossa helpotusta torstaisen aksakurssin myötä. Piti siis taas ilmoittautua kurssille.

Eilen oli kuitenkin BH-kurssi ja ohjelmassa oli kaupunkiosuus.

Ensin katsottiin kotiläksyt mitä oltiin luvattoman vähän tehty Reinon kanssa.   Tehtiin niin, että otin Reiskan autosta, kävelin muutaman metrin nurmikolle, käskin sivulle ja siitä palkka. Muutama sivulletulo ja sitten autoon. Autosta uudelleen ja sama juttu. Tehtiin vissiin kolmeen kertaan ja kolmannella kerralla meni jo tosi hyvin ja alkoi vire nousta ja sehän olikin tässä tarkoituksena! Hyvä! Näitä lisää vaikka kauppareissujen yhteydessä!

Ite taas kämmäilin Reiskan leikityksessä ja Anu näytti oman koiransa kanssa miten se leikitys pitäisi suorittaa, jotta se olisi mahdollisimman kivaa koiralle ja toki niin, että omistaja päättää millä leikitään ja milloin leikitään milläkin. Tosi hyvä, että näin miten homman pitäisi toimia kun ite aina säheltelen omiani. Nyt ainakin tiedän mitä pitäisi tehdä.

Sitten Reiska tolppaan kiinni ja minä piiloon yhden pakettiauton taakse. Anu käveli koiransa kanssa Reiskan ympärillä ja minä kurkin pakettiauton takaa. Reiska nousi seisomaan (olin käskenyt sen istua), mutta yllättävän hienosti oli siinä tolpassa, ei ollut kiskomassa mihinkään eikä ollut rähjäämässä tai tekemässä mitään muutakaan luvatonta. Vähän oli nenä pitkällä kiinnostuneena naistenmiehenä, että mikäsmikäs tämä neitonen on joka ohitseni kuljeskelee.... 

Siitä sitten otettiin ja lähdettiin kävelylle kera Anun nuoren bortsutyttösen. Reiska oli kovin kiinnostunut neidistä ja olisi kovasti mielellään haistellut tätä neitiä ja vähän leikkinytkin, mutta sitä ei sallittu tällä kertaa. Muutama fillari meni ohi ja muutama kävelijä. Reiska ei edes huomannut niitä. Yksi koira tuli vastaan ja sitä kohti piti mennä kun koira oli meidän kohdallamme ja olin kuulevinani jonkun epämääräisen luvattoman kurkkuäänenkin Reinosta...Hyi! Pitänee koittaa kävellä ihmisten ilmoilla enemmän, jotta pystyy puuttumaan tommosiin mahdollisiin ääniin! Nyt on itse tullut oltua luvattoman laiska lenkkeilijä. Muutenkin Reiska on ollut lähikuukausina 99% ajasta vapaana, joten sen kävely hihnassa oli jotain ihan katastrofaalista. Kiskoi kuin mikäkin juna eteenpäin. Hemmetti sen kanssa kun hyvät tavat aina unohtuu ja koira on ihan pellossa kasvaneen oloinen kun vähän antaa itse "löysää".  Pitänee ryhdistäytyä tässä(kin) asiassa!!

Kaupunkiosuudesta jäi kuitenkin hyvä fiilis ja uskon sen menevän läpi itse kokeessa jos Reiska ei vaan ala haukkumaan kelleen meitä jututtamaan tulevalle siellä.

Anu kuitenkin oli vähän sitä mieltä, että meidän pitäis mennä kokeeseen. *gulp* . Ittee vaan jänskättää kaikenlainen koetoiminta taas tällä hetkellä kovasti vaikka olenkin nyt katsonut meille sopivan beehoon. Saas nähdä miten käy, mennäkkö vai eikö mennä, siinä vasta pulma...