Eilen alotettiin digikuvauskurssi ja olipa heti alkuun hyödyllisen olonen kurssi. Olin jo eilisen jälkeen kovin viisastuneen olonen! =) Toivottavasti viikonloppuna pääsisi kokeilemaan käytännössä eilen opittuja juttuja!

Kurssin jälkeen kotosalla laittelin puhtaita pyykkejä korista vaatekaappiin ja Reinomies (my lovely shadow) siinä vieressä tavalliseen tapaansa pällisteli, että mitä tapahtuu ja toimi työnjohtotehtävissä kuten yleensäkin. Ajattelin, että pitää valjastaa Reino tekemään jotain hyödyllistä sen ainaisen pällistelyn sijaan. Pyykkikorissa oli paljon sukkia ja kun käskin Reinon antaa niitä sukkia minulle (ensimmäisellä kerralla näytin kädellä, että mitkä ovat ne sukat), niin sehän alkoi nostelemaan niitä sukkia minulle ja voi kuinka pieni mies oli tärkeän näköinen, oloinen ja onnellinen sitten kun sitä vielä kehuin asiasta! =) Kauhistuneille tiedoksi: sukat eivät kastuneet, kuolaantuneet tai muutenkaan "kärsineet" Reinon avusta =) Mamman pieni noutaja sai uuden tärkeän tehtävän itselleen nyt kun Hesarikaan ei putkahda meille ovesta vaan jää pihalle laatikkoon. =)

By the way- asiana hauska on huomata miten koirat ovat ehdollistuneet ovikellon ääneen. Ovikelloksi meille muutti käen kukkumista muistuttava ääni ja pojathan ei tajua, että se on ovikello. Sitten kun vieraita alkaa käymään (jos alkaa, mistäs sitä koskaan tiedä käykö meillä koskaan ketään?), niin asia muuttunee nopeasti, mutta nauttikaamme mukavasta rauhasta vielä jonnin aikaa ainakin... ;)