Perjantaina suunnattiin isännän ja koirien kanssa kimppatokotreeneihin! Pappakoirakin pääsi pällistelemään paikalle ja siedättymään taas muihin koiriin ja ihan vallan mainiosti sillä menikin, olin varsin ylpeä siitä. Isäntä myös vähän tokoili ja leikitti papparaista! =)

Reiskan kanssa otettiin ensin parit paikallamakuut. Makasi kohtalaisesti, mutta oli edelleen levottoman oloinen ja meni muiden käskyistä maahan (kiskoin sen ylös ja käskin uudelleen) ja nousi muiden käskyistä sivulle istumaan (käskin sen takaisin maahan ja sitten taas ylös, jotta kokeessa ei menetettäisi tuon takia pisteitä). Seuraamista otin ja ensin Reino oli vähän nukuksissa, mutta sitten muisti selkeästi mikä oli homman nimi ja sitten alkoi toimia. Itse keskityin käännöksiin ja ne menikin sitten tosi kivasti kun käänsin yläkroppaani ensin ja sitten vasta jalkoja ;) Hinkkasin seuraamisia itse asiassa melko pitkäänkin.

Sitten irroteltiin ja otettiin merkkiä ja kaikkia muita kivoja juttuja lopuksi =) Kiitokset seurasta Minna, Tanja ja Johanna!

Illalla Peten ja Eevan kanssa syömään ja istumaan meille iltaa. Kiitos seurasta myös teille, pian taas uudestaan! =)

Lauantaina nukuttiin pitkään ja herättiin hitaasti ja kun oltiin herätty niin läksittiin Somerolle katsomaan Bowwen paimennuskisoja! Bowwe oli viides koira ja sitä ennen saatiin nähdä erilaisia suorituksia. Bowwen suoritus oli kuitenkin yliveto, Bowwemaista lennokkuutta hetkittäin, toisaalta taas rauhallisempia kuljetuksia. Hyvin meni, ollaan iloisia teidän hyvästä suorituksesta, onnittelut vielä siitä! =)

Sitten huristeltiinkin kotiin ja Katja ja Mikko tuli kyläilemään. Kivaa kun käy vieraita =) Illalla vielä käytiin äippää kattomassa ja poimittiin omenapuista tippuneet omenat. Jos joku haluaa omenoita, niin meillä on ylitarjontaa ja meiltä saa omppuja ihan niin paljon kun haluaa!!

Sunnuntai jatkui samalla mallilla eli nukuttiin pitkään ja kun oltiin heräilty lähdettiin Helsinkiin XtremeCarShow:hun. Siellä jokunen tunti isännän kanssa pyörittiin (kuvia tulossa Picasaan, jonka olen saanut vihdoinkin Jaanan patistuksen johdosta toimimaan, kiitos "patistelusta"). Harmitti vain, että varmaan puolet autoista oli jo nähty jossain tapahtumassa tänä vuonna tai jonain muuna vuonna. Oli sentään ihania yllätyksiäkin, kuten aivan ihana rekka, josta myös tulossa kuvia. Teeveestä tutut Bernie ja Leepu olivat myös paikalla ja ihan samanlaisilta vaikuttivat kuin töllössäkin ;)

Autoihastelun jälkeen mentiin vanhoille kotikulmille tapaamaan Tiiaa ja Hulaa! Vitsi oli ihana nähdä teitä, ei olla liian pitkään aikaan nähty! Hulakin selkeesti muisti meidät ja oli ihan isännän kaveria =) Tiistaina taas nähdään! Tiia myös lupasi, että Reinon raju rakas tulee meille viikonloppukylään! =) Reinosta tulee onnellinen mies kun kuulee asian ;)

Eilisilta menikin sitten omenaprojektin kanssa painiessa eli vajaan muovikassillisen laitoin omenia silpuksi ja pakastimeen odottamaan piirakan päälle pääsyä. Ohimennen tuli kokkailtua koirille vähän ruokaa ja isännällekkin evästä ;)