Pitkästä aikaa Reiskan kanssa suuntasimme Somerolle paimentelemaan lambeja. Ekalla rundilla Reiska oli varsin vauhdikkaalla tuulella ja sille sai huudella kovasti, jotta olisi vähän rauhoittanut menoaan. Oma RepeShow oli myös päällä ja piti vähän esiintyä kun oli yleisöä ;) Eka rundi oli muutenkin vähän kaoottinen sen johdosta etten oikein tiennyt mitä oltaisi oikein tehty tai mihin oltaisi oikein menty ja koirahan sen myös huomasi ja teki mitä tykkäsi. Pyörimme siis vähän ympyrää ja säädettiin muutenkin.

Tokalla rundilla ryhdistäydyttiin, Marika antoi selkeät ohjeet mitä ollaan tekemässä eikä ollut ollenkaan enää sitten niin kaoottista! =) Kuljetukset ihan jees, Reiska oli tosi kiinni lambien pyllyissä ja sitä huitelin sitten minkä kerkesin kepillä. Meni maahan / jäi istumaan kun käskin, taas huomasin taas ettei pyytämisellä tapahdu mitään, vaan käskeä se pääsääntöisesti pitää. Hakukaarien harjoittelua hieman suoritimme, Reiskalla tosin ei voi puhua kaarista kun se kurvaa niiiin läheltä lambeja.

Muutaman kerran jostain komensin Reiskaa vähän ilkeällä äänensävyllä ja Reiskasta tuli kovin katuva mies ja tuli muutaman kerran lambilauman läpi mielistelemään mammaa, josta mamma ei ollut ollenkaan mielissään! ;) Ihan hyvä fiilis kokonaisuudesta jäi ja hukassa olo varmaan johtui siitä, että ollaan taas oltu tauolla paimennuksesta ja mammalla oli jotenkin pasmat sekaisin. Noh, tarkoitus on talvella säännöllisen epäsäännöllisesti käydä paimentelemassa, joten saas nähdä miten taannutaan takaisin lähtöpisteeseen vai edetäänkö johonkin suuntaan, kiva nähdä sitten! Talvitreenikausi kaikkien lajien osalta on hieman auki, aksa nyt on melkein loppuun saakka suunniteltu, mutta muuten ei tietoa miten treenataan ja missä ja mitä! ;)

Paimenessa oli myös eilen Jaana ja ihana Bowwe, jolla selkeää edistymistä viime kertaan nähden. Oli kiva nähdä ja olipa mukavaa! =)

Iltasella piti vielä käydä isukilla vaihdattamassa talvigummit autoon, jotta pääsee taas töihin paremmin ja koiramenoihinkin ja samalla satuttiin "ohimennen" saamaan vähän hirvenlihaa pojille ja itselle syötäväksi! Njam! =D