Tiistaina alkuillasta oltiin tokoilemassa Minnan ja Sirkan kanssa. Reinomies oli jotenkin heti alusta alkaen vauhti päällä ja olisi mielellään rallaillut vähän sinne sun tänne. Jo kotona kun oltiin treeneihin lähdössä ja valmisteluistani Reino tiesi, että ollaan lähdössä, niin se oli ihan innoissaan ja hyppiä pomppi menemään ees taas. Kiva että on kivaa =)

Alkuun Reino vähän onnistuikin rallailemaan ennenkuin sain sen haltuun. Otettiin ensin hyppyä. Reino ensin oma-aloitteisesti muutaman kerran singahteli esteen yli ja sitten muutaman kerran teki maahanmenon kun Minna ohimennen käski Rokkaa. Sitten Reino taas taisi muistaa, että mammakin on täällä ja sen jälkeen menikin ihan suunnitelmien mukaisesti. Hypyt oli hienoja, otin vähän eri kulmista ja huomasin, että jos kauheen vinosta lähettää koiran, niin se ei osaa hakee keskemmälle itteään ja kolauttaa vähän esteeseen. Noh, eipä kokeessa ole tarkoitus lähettää koiraa vinosta, mutta harjoittelin huvikseni. Otettiin erilaisia hyppyjä, osalla palkka tuli heti, osa oli kokonaisia koemaisia liikkeitä jne. Kaikki tosi hyviä ja olin tosi tyytyväinen.

Sitten otettiin yks tolpankierto, jotta Reino saa intoo itteensä ja sen jälkeen otettiin nouto kapulalla muutamaan otteeseen. Nyt koitin saada vauhtia palautukseen ja mälväystä pois eli menin kyykkyyn ja huusin Reiskaa tulemaan nopeammin sen jälkeen kun se oli ottanu kapulan suuhun ja lähteny tulemaan mun luo takas. Tulikin tosi vauhdilla eikä kerenny mälväämään ja sitten mun luona heti namia naamariin, ei ollu nyt väliä vaikka tiputti sen kapulan maahan kun sai namia. Tunnaria otettiin myös niin, että Reino etti omaa palikkaansa ja se on nyt ihan sama mihin sitä koitan kätkeä, niin Reino löytää kyllä. Turhauttavaa kun se löytää kapulan niin nopeesti, mutta hyvähän se vaan on. Ei vaan tuu ilmeisesti koiralle kunnon haastetta kun omistaja ei saa piilotettua kapulaa niin, että tarttis tosissaan jotain ettiäkkin. =)

Sitten kierrettiin tolppaa ja Reino karkas kakallekin ohimennen, noloRepe! ;) Lopuksi seuraamista ja edisti hieman, mutta kontakti oli varsin hyvä ja koiruus varsin innokas ja iloinen. Mä diggasin ;) Tuli ihan hyvä ja luottavainen fiilis viikonloppua ajatellen. 

Fiilis pysyi sen kaks minuuttia kunnes otettiin paikallamakuu. Reiska vaihto asentoo ensin kaks kertaa ja sit nousi istumaan, jonka jälkeen vaihto asentoo kerran. Millä ihmeellä ton saa loppumaan ja niinko heti!!?? Noh, yritetään jatkossa palkata lelulla namin sijasta jos jaksais keskittyä siihen leluun paremmin kun namiin. Nami ei tässä tunnu motivoivan niin paljon, että jaksais sfinksinä maata kauan paikallaan. Reiska siis tiputtautuu lonkalta alas ja nousee lonkan päälle takasin, sitä se sen liikkuminen on. ARGH!

Lopuksi vielä sain leikkiä liikkeenohjaajaa Minnalle ja Rapalle ja varsin huonosti leikinkin, onneksi kukaan ei vissiin noteerannut sekoilujani ;)

Keskiviikkona töiden jälkeen suuntasin LÄSKIKytän kanssa eläinlääkäriin. Kyttis painoi käsittämättömät 35,6 kiloa ja joutui laihikselle =) Ei mikään ihmekään siis jos koira näyttää tankkerille kun se kerran on ihan tankkeripainoissa! Ikinä oo painanu noin kamalasti eli kaikki paksuus ei ookkaan tullu vaan paksusta turkista (vai jos se onkin se turkki mikä pappiksella painaa?)!! Hersiunaa kun ihan säikähdin lukemia! 

Käytiin siis lääkärissä sen takia, että lauantaina Kyttiksen luu oli Kyttiksen nenän edessä ja Kyttis etti luutaan, se jotenkin vaan ei löytäny/nähny sitä. Sunnuntaina se käveli muina miehinä seinää päin, ihan tosta vaan. Ei oo sen tapasta. Sit alettiin katteleen sen silmiä ja pupillit oli tosi isot ja silmät oli muutenkin jotenkin tosi sumusen harmaat. Soitin siis eläinlääkärille ajan ja halusin mennä näyttämään pappista sinne.

Eläinlääkärissä tutkittiin pappiksen silmiä, mutta ei eläinlääkäri huomannu niissä mitään ihmeempää kun ei omaa tarkempia laitteita. Ei osannut ihan varmaksi sanoa onko silmissä jotain (viherkaihia esims) vai eikö niissä ole mitään. Sanoi, että kannattaa tarkkailla tilannetta ja sitten käydä asiantuntijalla jos tuntuu, että niissä jotain vikaa on. Noh, näin teemme, toivottavasti siellä vaan ei ole mitään, ainakaan mitään kivuliasta!

Eilen olin Helsingissä koko päivän kursseilla ja sen jälkeen digikuvauskurssillani. Tänään mennään sporttailemaan ja lauantaina kerkeää seuraavan kerran keskittymään poikiin, ovatkin silloin jo varmaan vähän täynnä virtaa! =)

Elonkierrossa on ihana kävellä näin syksyllä kun luonto näyttää niin käsittämättömän kauniille! =) Repen lenkkikuvia Picasassa jokunen lisää. Vähitellen kuvat alkaa kyllä omaan silmään näyttää ihan kohtalaisilta, kiitos vaan kuvauskurssin vetäjälle! =)