Iltasella möngittiin Reiskan kanssa Prisman jätehässäkän luo treeneihin! Tällä kertaa olivat vuorossa näyttelytreenit ja kyllä tuli huomattua, että treenin tarpeessa kyllä ollaan. Tosin Reiska ei tainnut ymmärtää edes olevansa näyttelytreeneissä vaikka näyttelypannan sille lykkäsinkin kaulaan. Seisotettiin Reiskaa ja collieJackya peräkkäin ja Reiskahan oli ihan vallan unohtanu, että mitä se seisominen oikein onkaan. Hypähteli ja pompahteli tyytyväisenä ja kuvitteli siis varmaan tulleensa ihan muualle kun näyttelytreeneihin. Juoksutettiin koiria ja sepäs olikin Reiskan mielestä hupaisaa. Itsellä melkein hermot kiristyi kun Reinomies ei ollenkaan osannut ravata niin kuin se ennen on osannut. Kiskoi, laukkasi, pomppi ja oli muutenkin toooosi ruman näkönen. Voi huoh! Johanna ystävällisesti leikki tuomaria ja tuli kopeloimaan Reinoa. Reinon piti vähän nojautua mua vasten ja sitten kun koskettiin miehiselle alueelle, niin se taisi ottaa itsetunnon päälle ja takapää alkoi kummasti valua maata kohden. Kopeloinnin jälkeen kehuin Reiskaa ja sehän oli onnesta soikeena sen jälkeen ja Johanna oli tosi kiva tyyppi sitten. Ei Reino ole ennen niin käyttäytynyt, mutta eipä tuo iloisuus haittaakaan minua. Jaksaisi vaan olla iloinen silloinkin kun oikea tuomari tulee... Sitten kun treenit olivat vähän niinkuin ohi, niin sitten Reino kyllä osasi seistä ihan hienosti. Kestikö vähän kauan hokata homman nimi (niin mies tuo meidän Reino!)?! ;-)

Kiitokset treeniseurasta Anulle ja Johannalle ja jos tosiaan voitais ottaa näitä vaikka ihan melkein viikottain?!

Näytelmätreenien jälkeen samalla paikalla jatkettiin tokotreenien merkeissä. Voi että kun ei olisi pitänyt niitä treenejä ottaa. Meni paremmin kun pitkään aikaan ja lähiaikoina sentään kaikki treenit on menny hyvin! Nyt ei kisoissa taatusti mee hyvin kun on niin hyvät treenit alla!! Jäävät liikkeet meni ihan kympin arvosesti molemmat, tosin seisomisessa Reiska ehkä kaks askelta otti käskyn jälkeen. Hienosti jakso odottaa kun kävin sen takana ennenkun palasin sen viereen. Seuraaminen oli varsin loistavaa, tosin koiran suuresta innokkuudesta johtuen hieman edistämistä ja hypähtelyä, mutta siitä en todellakaan komenna ettei into latistu. Paikallamakuu meni tosi hyvin, tosin meni maahan jonkun muun käskystä ja nousi istumaan ennen lupaa, mut nää on nää normit. Luoksetulon stoppi oli ihan täydellinen ja kaukot...Voi että ne oli hienot ja otin useempaan kertaan eikä se liikkunu kun ihan muutaman sentin jos sitäkään. Suu korvissa ajelin kyllä kotimatkan kun olin niin onnellinen =)

Hauska kyllä havaita, että muutkin on huomanneet Reiskan uuden asenteen tekemiseen ja siitä on tullut lähiviikkoina useita kommentteja. Kiva! =)  Motivaatio tuntuis olevan nyt enemmän kuin kohdallaan ja kaikki edelliset puheeni ja märinäni kumoten taidetaan tosissaan mennä BH-koe suorittamaan ja jos keväällä motivaatio jatkuu metsässä, niin ehkäpä meidät löytää jostain jälkikokeestakin ja nyt oli sitten kyse pk-jäljestä eikä mejästä! =) Kevät tosin näyttää, mutta pidetään peukkuja! =) Toki tämän puheen saatan kumota taas lauantain jälkeen. Olenko vähän tuuliviiri näiden aatosteni kanssa? ;-)