Tämä (työ)viikko on ollut aika mahdoton. Maanantaina Hämeenlinnassa, tiistaina Helsingissä, ke- pe Tampereella. Jos kerron saaneeni kokopäivärahat kahta päivää lukuunottamatta muilta päiviltä, niin se kertonee päivien pituuden. Onneksi elämä nyt hetkeksi, pieneksi tosin vain, normalisoituu maanantaista alkaen. =)

Tänään kerettiin kuitenkin Reinon kanssa tiukalla minuuttiaikataulusuunnittelulla piipahtamaan tokoporukan treeneissä. Otettiin paikallamakuu, joka oli tosi hyvä niin kauan kuin olin piilossa. En ollut hirmuisen kauaa kun menin sitten palkkaamaan hienosti olevaa miekkosta. Jäin näkösälle ja vanhat ongelmat (istumaan nousu & asennon vaihtelut) tulivat, mutta kun menin taas piiloon, niin johan oli hienoa. Alussa meni maahan ennen kuin kukaan oli sanonut mitään käskyä (tietää vissiin vähän liian hyvin mikä tulee?) ja lopussa nousi ylös ennenkuin ehdin edes vierelle.

Seuraaminen oli hyvää, käännöksissä löysyyttä kun kyttäsi pallopääpalkkaansa.

Kaukoja otettiin ja ne meni oikein hyvin, alkaa vähitellen hiffaamaan, että jos tulee eteenpäin, niin ei saa palkkaa vaan komennuksen mennä taaksepäin. Näihin tosi tyytyväinen.

Luoksetuloa. Piti tehdä kerran pysäytyksen kera, muttei pysähtyny. Toisella kertaa pysähtyi ja kolmannella kun olisi ollu suora, niin hyppeli matkalla ja jäi istumaan parin metrin päässä minusta. Näin... Hauskaa oli seurailla miekkosen suorituksia tosin, mutta näköjään kisatavoitteemme on kolmostulos =)

Kivat treenit, kiitos seurasta immeiset! Reiskan vireeseen olin supertyytyväinen, se oli INNOKAS! Kukapa tosin ei olisi jos olisi Reinon tilassa ollut viikon ja nähnyt rakkaan mamman vaan suurinpiirtein nukkuvana sängyssä tällä viikolla =) Tosin hyvähän tuo on, että intoa riittää ja kertyy, pieni mies osoitti taas miksi sen kanssa tykkään niin kovasti harrastaa! =) Tosin olen tällä viikolla automatkoilla miettinyt, että tuo kolmen vuoden ikäkin tai joku muu juttu lähiaikoina on saanut Reiskaan puhtia lähiaikoina ja se selkeästi nauttii siitä, että pääsee tekemään yhdessä (ihan sama mitä ja missä) ja olemaan yhdessä jne. Ennen sitä joutui välillä enemmänkin innostamaan, nyt pitäisi ennemminkin varmaan monen mielestä toppuutella, mutta sitä en toki ole tekemässä! =)

Nyt nautitaan viikonlopusta ja palautellaan olotilaa rankan viikon jälkeen! =D