Viime viikolla isäntä ja emäntä lukivat tentteihinsä, siivosivat kotia ja järkkäilivät kaikenlaisia juttuja. Minnan kanssa kävin tutustumassa Reiskan uuteen agilityhalliin, jossa pitäisi piakkoin aloittaa aksaaminen. :)

Perjantaina juhlittiin tupareita vanhojen luokkakaverieni hyvässä seurassa. Koirat olivat todella mallikelpoisia ja jälkeenpäinkin on vielä kuultu kehuja hienosta käytöksestä ja erittäin hyvästä tottelevaisuudesta. Kiva kuulla kehuja pojista! :)

Lauantaina jatkettiin tuparien merkeissä ja saatiin pientä kolmiodraamaakin aikaan kun Anni ja Joonas tulivat tyttöjen kanssa tupareihin. Reiska oli ihan onnessaan nähdessään rakkaan bokseri-Lunan pitkästä aikaa ja kaveruksilla olikin kivaa siihen saakka kun Reiska hoksasi "pienen" broholmityttösen, Milan, 5kk. Luna oli aivan ilmaa Reiskalle sen jälkeen ja miekkonen kykeni näkemään vain Milan ja oli ihan onnessaan Milan seurassa, ehkä jopa vähän liiankin onnessaan. Lunaa tämä taisi vähän sitten harmittaa kun "sisko" vei miehen! :D Pbgf- Tessa puolestaan pysytteli jemmassa ja putsaili lattioilta tipahtaneita ruoantähteitä.  Kiitos kaikille ihanille ihmisille siitä kun tulitte paikalle ja niistä kaikista ihanista tuomisista vaikka kielsinkin mitään tuomasta! :) Unet jäi vähän vähille, mutta ei niitä tupareita ihan joka vuosi järkätäkkään, toivottavasti! :) ehkä tämä univajekin tästä jossain vaiheessa.... ;-)

Fiiliksiä tupareiden jälkeen:

Yllä Reiska makaa uuden "patjansa" päällä, molemmilla pojilla on tuollaiset superpaksut makuualustat. Kiitos Minnalle ihanista Hollannin reissun tuliaisista siis jos en vielä ole kiittänyt! :)