Sekavia hajatelmia tiistaisesta:

Eilen käytiin ”pitkästä aikaa” paimenessa. Meno- ja tulomatkasta voi todeta sen verran, että jopas oli huono sää eikä ollenkaan mukavaa ajella kiemuraisia teitä ees taas. Selvittiin kuitenkin ja se on pääasia.
 
Paimenessa olikin tällä kertaa paljon porukkaa kun lähiaikoina on ollut tosi vähän tai porukka on alkanut vasta tulemaan kun minä lähden poispäin.
 
Reinon eka rundi: vauhtia, korvattomuutta, ihanaa lampaankakkaa ja vähän huvitusta yleisölle. Kuljetukset tuntuis menevän jo vähän paremmin mitä ne on menneet, maahanmenot oli kohtalaisen hyviä ja kohtalaisen ripeitä. Hakukaarien harjoittelua teimme, Reiska muutamaan kertaan oli sitä mieltä, että hakuun lähdetään toisesta suuntaa kuin minä olin mieltä. Alkaa jo kyllä olemaan sellainen tunne, että Reiska tajuaisi kumpi on oikea ja kumpi vasen vai annanko kropallani huomaamattani enemmänkin vihjeitä asian tiimoilta? Tyytyväinen fiilis ekan rundin jälkeen.
 
Väliin sain ihastella Bowwen ja Jaanankin edistystä, alkaa näyttämään jo tosi hyvältä teidän suoritukset ja Bowwe on tosissaan kuulolla sen suhteen, että mitä tehdään seuraavaksi vaikkakin hakee välillä tukea ohjaajasta! Iloinen! =)
 
Reiskan toinen rundi ei mennyt mielestäni ihan niin hyvin kuin ensimmäinen. Maahanmeno oli vaikeampaa ja kakkaa tuli syötyä tosi paljon ja osittain ihan tahallaan kiusasi ja ärsytti minua, sen näki Reinon ilmeestä! Muutaman kerran koitin estää sen omia hömpöttelyjä tai väärään suuntaan hakukaarelle lähtöjä ja meinasi mennä hippaleikiksi koko homma. Hakukaaret on kyllä tooooosi tiiviitä, kaaresta ei oikein voi edes puhua. Muutaman kerran myös Reiskalla oli fiilis, että pitää räjäyttää lampaat, onneksi ei pahasti sitä tehnyt ja muutaman kerran piti vaan heittäytyä kylki edellä päin lammasta ja ilmeisesti katsoa mitä tapahtuu. Kiellettyä toimintaa jatkossa ja pitää itse olla tarkkana komentamassa tuollaisista päin juoksuista! Huomasi taas selkeästi sen, että kun minulla on Marikan antama tarkka suunnitelma siitä mitä teen ja kun noudatan sitä ja toimin ripeästi, niin johan se koirakin toimii myös eikä mene homma sekoiluksi. Reiska lisäksi kaipaa sellaisia ripeävauhtisia kuljetuksia, jotta sen mielenkiinto jaksaa pysyä lampaissa niiden kakan sijaan ;)
 
Kiva reissu kyllä oli ja oli mukava taas nähdä Jaana & B! Toivottavasti sain jotain videomateriaalikin, siitä ei vielä tiedä!