Perjantaina treenien jälkeen käytiin isännän kanssa viskelemässä keilapalloja. Ei mainittavia suorituksia tai tuloksia minulle. Lauantaina oli isännän työleiri perinteisesti siivous teemanaan. Onneksi P & E tulivat meille jo aikaisin, joten pääsin luistamaan siivouksesta hyvissä ajoin ;-) Päätettiin ex tempore lähteä Hämeenlinnaan! Käytiin taasen viskomassa keilapalloja (olipa sivumennen sanoen kiva halli ja varsin hyviä palloja!), nyt meni loppurutistuksen ansiosta vähän paremmin ja rehvakkaana toteankin, että tein parhaat yhteispisteet! =) Palloilun jälkeen menimme vielä keskustan Pancho Villaan syömään, olipa hyvää ruokaa ja seuraa! =) Tosi kiva ilta, kiitokset vielä siitä!

Sunnuntaina torkuttiin pitkään ja kun vihdoin päästiin sängystä ylös, niin Kytällä oli semmonen veikeä pahankurinen ilme naamalla ja se meni pitkin kämppää katsellen sillä silmällä, että mihin minä tämän fiilikseni nyt purkaisin. Päätettiin isännän kanssa suosiolla lähteä pitkälle lenkille tuulettamaan itsemme sekä koirat. Toteutin pitkään suunnittelemani jutun eli Reinolle vetovaljaat, itselle vetovyö ja joustopiuha meidän väliin. Lisäksi vielä sauvat mammalle käsiin (joo, alan vissiin tulla vanhaksi!). Isäntä ja Kyttä eivät moisiin hömpötyksiin ryhtyneet. Käveltiin varmaan joku 1,5 tuntia HYVIN reipasta vauhtia ja hölkkäiltiinkin välillä alamäkiä tai muita pieniä pätkiä. Kun päästiin perille, niin jalat olivat ihan muusia, järkyttävä tunne ja se jatkui koko illan.

Iltapäivällä käytiin sitten Minnan ja Sirkan kanssa vielä tokoilemassa. Reino otti puun kiertoja, luoksetuloja, seuraamista, jääviä liikkeitä ja ne oli kaikki ok. Noudot oli superhyviä kun oli superpainava kapula =) Kaukot oli kohtalaisia, nää tarvii vielä harjotusta! Merkkiä otettiin myös huvin vuoksi ja se oli tosi hyvä ja Reiska jakso muutenkin olla ihan superinnokas koko ajan, i like it. =) Lopuksi Rokan kanssa paikallaolo, oltiin Minnan kanssa piilossa. Koirien maatessa Sirkka kiersi kahdeksikkoa koirien ympärillä ja hyvin olivat maanneet. Kun tultiin piilosta silmiini pisti ensimmäisenä SUPERpitkäkaulainen Reinomies. Oli vähän huvittavan näköinen kun oli venyttänyt kaulansa niin pitkäksi kuin se vaan venyy. Sirkka totesi, että Reinon pää oli ensin alkuun hetken pyörinyt ja se oli seuraillut sitä, missä Sirkka liikkuu, mutta kun oli todennut, ettei tässä mitään kummempia näköjään ole, niin oli alkanut tuijottaa hienosti piilopaikkaa kohden. Tulipas hyvä mieli treeneistä, kiitos teille!

Loppuilta meni leipoessa ja voin kertoa vinkiksi, että uusimman Pirkka-lehden omenapiirakkaa on ihan taivaallisen hyvää! =) Sen lisäksi meille ilmestyi sämpylöitä, lasagnea, minttu-suklaakakkua ja koiratkin saivat Yrjölän puurot höystettynä broilerin jauhelihalla. Taisivat kaikki olla tyytyväisiä saamiinsa pöperöihin =) Jossain vaiheessa iltaa Reiska murisi Kytälle ja siis se ei koskaan murise Kytälle. Komensin ja olin ihan ihmeissäni, että mikä ihme sitä vaivaa. Toki se oli nukkunut ihan taju kankaalla ja Kyttä oli tullut lähistölle pyörimään, joten Reiska ei vissiin tajunnut, että se on vaan Kyttis. Jäätiin vähän ihmettelemään asiaa ja alettiin tunnustella Reinoa. Onneksi hoksattiin, että joku syy tuohon voi olla lenkkeilyllä ja olihan sillä. Reiskan takajalkojen kaikki lihakset ovat kivikovia! Sitä selkeästi vähän myös sattuu kun niihin koskee. Koitin sitten kyllä vähän hieroskella niitä, mutten tiedä auttoiko se mitään! Ei pitäisi alottelijoiden aloittaa niin rankasti, nimittäin minä koitan olla tämän päivän töissä niin, etten liikuttaisi muita kuin sormia näppiksellä ja silmiä sen lisäksi ;-) Alkuviikko menee ilmeisesti viikonlopun jäljiltä paikkoja parannellessa, katsotaan jos loppuviikosta taas urheiltaisiin, oli meinaan tosi kivaa tuo vetovyöpuuhastelu kera sauvojen! =)