Mitäpäs muuta meillä tehtäisiinkään tätä nykyä kuin harrastettaisiin tokoilua! =)

Pannasta sain kiskoa tosin Reinon eilen olohuoneen kakluunin edestä nukkumasta pois ja puoliväkisin kiikuttaa autoon. Isäntä oli Reinoa lenkittänyt remmissä ja antanut juoksennella vapaana, josko vaikka miekkosen jökkisjalat lähtisivät paranemaan vähitellen.
 
Minnan ja koikkeripoikien kanssa oli sovittu reenirehvit koulun kentälle ja johan oli Reinokin innokas ja pirteä kun sinne päästiin. Ensin toimin Rapan palkattomuustreeneissä liikkurina ja sen jälkeen otettiin Reino esiin. Pikkuvarastelijasikamies otti ja hyppeli ensin esteen yli miten tykkäsi kunnes se alkoi kuuntelemaan minua ja sitä, että koska käsken sen hypätä. Jos olen kaukana esteestä Reino hyppää tosi pahasti sivuun eikä suorita paluumatkalla hyppyä (oli sen näköinen, ettei moinen hyppy käynyt edes mielessä vaikka käskin). Jos seison kovin lähellä estettä koiran on vaikeampi hypätä, muttei mene sivuun, joten näin se onnistuu. Minna onneksi antoi vinkkejä, kiitos niistä!
 
Noudoissa sikailu jatkui edelleen ja Reiska mennä varasti kapulalle omin lupinensa. Minna onneksi neuvoi, että heitän kapulan ja haen sen itse. Näitä kun treenaa, niin ehkäpä Reinokin oppii kuuntelemaan koska saa mennä kapulalle. Noudot itsessään oli tosi hyviä ja olin niihin tyytyväinen. Varastelu vaan saa luvan loppua. Totesimme myös, ettei varastelusta komentaminen laske Reinon noutointoa. Gudigudi!
 
Kaukoja. Vaihdot tekee, mutta koira näyttää hyppivän eteenpäin samalla kun nousee istumaan. Minna seisoi Reinon vieressä ja tarkkaili tilannetta ja ei kuulemma koiruus paljon liiku. Pistettiin sitten lauta Reinon pyllyn viereen ja otettiin kaukoja ja katsottiin miten paljon liikkuu. Ei onneksi kovin paljon, tätä pitää treenata kuitenkin paljon!
 
Roksu vuoroon ja toimin jälleen liikkurina ja ihastelin Roksun hienoja kaukoja! Lopuksi Reino ja Roksu ottivat paikallamakuun. Reiska nousi istumaan heti kun lähdin kävelemään poispäin, komensin takaisin ja lopun aikaa makasikin ihan hienosti paikallaan.
 
Loppuun kiitokset Minnalle seurasta ja hyvistä neuvoista! Vielä totean, että olen päivä päivältä tyytyväisempi Reiskaan ja sen nykyiseen intoon tehdä juttuja. Ihana mies =)