Yleisön pyynnöstä...

TUKSU!

Tämmönen Marian sanoin epäkoira meille nyt sitten viime yönä muutti. Yöllä oltiin jo ihan hätää kärsimässä pennun kanssa, se on ihan mieletön luonteeltaan, ei pelkää mitään ja rohkeutta riittää vaikka muille jakaa. Reipasta, rohkeaa ja sosiaalista mukeloa lähdettiin hakemaan ja tosiaan saatiin kaikkea sitä potenssiin 10, ainakin! Onneksi tänään ollaan saatu sitä vähän kuriin, ainakin tuon puremisen osalta, on kyllä nopea oppimaan :)

Viime yö meni puoliksi nukkuen, puoliksi valvoen, Tuksu kun ei tykännyt kohtalostaan häkissä ollenkaan ja kitkutus oli sen mukainen. Se olisi mielellään puuhastanut isojen poikien kanssa ja ollut jossain muualla kuin häkissä. Lähes koko yön se jaksoi leikkiä kongilla (ei uskallettu antaa tuolle purukoneella mitään vähemmän järeämpää).

Kyttä ei ensin ihan tainnut tajuta, että mikä tuo otus on, haki kovasti meistä ihmisistä tukea ja Kyttähän ei koskaan hae tukea meistä vaan toimii hyvinkin itsenäisesti. Paremmin Kyttä kyllä Tuksun otti kuin mitä kuviteltiinkaan! :) Tosin ei olla uskallettu antaa niiden puuhastella yhdessä vielä mitään kun pappa ei ehkä sulata Tuksun näps-näps-näps-näps- toimintoja ;)

Reiska oli ihan rakastunut Tuksuun ja tuntui kyllä, että tunne oli molemminpuolinen. Näidenkään ei olla annettu vielä peuhata yhdessä jottei Tuksulle käy mitään, Reiska on kuitenkin himppasen isompi sitä :) Pojat säännöllisesti käyvät Tuksun häkin luona tutkimassa pentua ja tarkistamassa tilanteen :)

Tuksu on oikein reipas alle kahdensanviikkoinen ranskatar, joka ei lumesta ja kylmyydestäkään kotiin päästyään välittänyt, vaan pihaa tutkittiin suurella innolla. Ei voi muuta sanoa kuin että mieletön olento!!!

Tuksusta lisää ehtiessä :)

Thanks Nathalie, Jaana and Pia! Girl is amazing! :)