Eläinlääkärireissu oli heti aamulla edessä. Mukaan lähtivät mun ja isännän lisäksi Reinomies ja Tuksu. Tuksu oli hienosti, reippaasti ja rohkeasti tapansa mukaan eläinlääkärissäkin, en tosin muuta epäillytkään sen olevan. Taisi hurmata eläinlääkärin. Terve tyyppi sanoi eläinlääkäri. Hampaiden kasvua pitää seurailla, mutta muuten kaikki kunnossa :) Kuukauden päästä uudelleen seuraaviin rokotuksiin.

Reinomies sai kennelyskän nenäänsä (en tiennyt, että se annetaan nenään!) ja tutkittiin ja hutkittiin noita Reinon kipeitä korvia ja hiivaahan niissä oli. Normaalimikroskooppinäkymän pitää vissiin olla 0-5 ja miekkosella oli 3-10. Hiivaongelma oli vaan tuossa näkyvällä alueella, sisältä korvat olivat ihan terveet. Saatiin valita otetaanko lääkekuuri vai puhdistellaanko vaan omin neuvoin ja päätin ottaa lääkekuurin, koska Reiskalla on ollut korvaongelmia niin kauan kuin muistan. Jos pieni miekkonen vaikka paranisi ja korviin saisi koskea muutkin mun ja isännän lisäksi. Kuukauden päästä kontrolliin eli taas kahden koiran kanssa lääkäriin.

Kotiin tullessa suunnittelijamme olikin jo pihalla (oli tulossa katsomaan remontin lopputulosta) ja säikähti ihan, että onko tämä muka teidän pikkukoira?!?!? kun otettiin Reinoa autosta ulos :) Eihän se ollut vaan pikkukoira löytyi takapenkiltä häkistä ja kylläpä neiti hurmasi suunnittelijamme , osasi olla jopa purematta! :)

Nyt tuntuvat tyypit (kaikki kolme) olevan rauhallisia, joten ehkäpä saisin luettua siihen tenttiin ;)