Perjantaina olin etätöissä ja lähdin sitten aikaisin kotiin kun oli hyvänoloinen ilma. Otettiin sitten isännän kanssa Reiska ja Tuks mukaan ja mentiin möksälle. Teinijengi sai keskenään leikkiä ja puuhastella ja me vaan keskityttiin toimimaan virallisina valvojina ettei Reiska jyrää Tuksia. Aikamme siitä oltiin ja sitten isäntä kera Tuksin köröttelivät kotiin ja jättivät mut ja Reinon kävelemään kotiin. Kylläpä lenkki tekikin hyvää pitkän ja rankan työviikon jälkeen! Kotipihalle päästyämme hieman vielä tokoiltiin, mutta lopulta Reinon ajatukset siirtyivät naapurin ihanaiseen kultaiseen noutajaan, jota kävimme sitten yksissä tuumin moikkaamassa. :)

Lauantaina sitten heti aamusta pakkasesta huolimatta starttasin kohti Lahtea ja paimennuskokoontumista. Olin meidän rotuyhdistyksen edustajan kyseisessä kokoontumisessa missä oli puheena paimennussääntöjen viralliseksi anominen / hakeminen muille roduille kun bortsuille ja kelpielle. Ajattelin tapahtumassa menevän vain hetken tai siis muutaman tunnin aikaa, mutta istuin siellä kuuntelemassa kevyet 5 tuntia kunnes oli pakko lähteä kesken pois kun tiesin, ettei auto halua lähteä käyntiin sillä pakkasella jos vielä kauan olen. Teki kyllä jo mieli kotiinkin. Oli kyllä todella mielenkiintoinen ja monia ajatuksia herättänyt kokoontuminen. Toivottavasti tästä tulee nyt jotain! :)

Paimennuskokoontumisesta ajelin sitten Heinolaan Even luo. Ohimennen sieltä kävin ostamassa veräjän auton takakonttiin pojille. Nyt on hieno veräjä, mutta tosin sitä ei ole vielä asennettu autoon kiinni. Ehkä tänään? Kotosalla lauantaina olin joskus 9 kieppeissä illalla. Johan tuli päivälle pituutta. Sen verran ilmeisesti joutui ajatustyötäkin tekemään, että kotiin päästyäni morotin isännän ja koirat ja rojahdin sänkyyn ja heräsin sunnuntaiaamuna kellon soittoon ja eikun taas liikenteeseen. Sunnuntaina oli rotuyhdistyksen hallituksen kokous Lohjalla ja siellä sitten nakkeja napsahteli siihen tahtiin, että minun pitäisi nyt sitten jatkossa toimittaa yhdistyksen sihteerin virkaa ja sen lisäksi minut nimitettiin paimennustoimikuntaan ja lehtitoimikuntaan. Kovasti on kaikenlaista luottamustointa alkanut kertyä, toisaalta pääseepähän vaikuttamaan asioihin ja viemään omia näkemyksiä ja ehdotuksia ja ajatuksia eteenpäin. Toivottavasti vaan kaikilta muilta hommilta mitä keväällä tulee (työjuttuja lähinnä) jää aikaa isännälle ja etenkin koirien kanssa puuhaamiselle.

Lohjalta tultua nappasin isännän ja äitini kyytiin ja mentiin vähän alennusostoksille. Sitten piti vain nakata äiti kotiin, mutta siellä olikin ihania vieraita, joiden kanssa oli pakko rupatella tovi jos toinenkin siihen saakka kunnes havahduin, että pitää juosta kotiin kestitsemään meille tulossa olevia vieraita. Vieraiden lähdettyä kerkesin tekemään vähän kotitöitä kunnes taas rohahdin sänkyyn. Tosissaan, missä se viikonloppu oli?! Entä se kaikki viikonloppuun kuuluva rentoutuminen!?

Tänään olisi vuorossa tokoa hyvässä seurassa, huomenna ohjattua agilityä, torstaina valokuvauskurssia, joka alkoi jo viime viikolla, perjantaina pentukurssia, lauantaina agilityä. Huoh?

Rakas isäntä oli sentään lauantaina viettänyt ilmeisen mukavan päivän Reiskan kanssa lenkkeillen ja tässä kuvasatoa siitä:

Picasan talvikansiossa lisää näitä ihania talvi-iloitteluja.

Terveisin,

Nimim. Oi jospa oisin saanut olla mukana