Reiska ja Tuksu ovat nyt joka ilta saaneet rauhassa nuhjata keskenään jonkun aikaa. Tuksu väsyy vielä hyvin nopeasti, tosin ei tajua sitä itse, mutta siinä vaiheessa kun sen huomaa alkavan väsyä se pääsee (lue joutuu omasta mielestään) lepäämään. Reiskan seurassa (tai kenenkään muunkaan seurassa) kun ei osaa levätä saatikkaa laittaa itseään makuulle...

Ensin ajattelimme ettei Reiska osaa opettaa pennulle tapoja, mutta nyt niitä seurattuamme huomaammekin miten hienovaraisesti Reiska opettaa pentusta. Kyttä kun komentaa Tuksua murisemalla tai haukkumalla, niin Reiska tekee sen paljon hienommin, enemmän pennun ehdoilla sanoisinkos. Eli kun Tuksu intoutuu kovasti hyppimään ja roikkumaan Reiskan niskassa kiinni, niin Reiska kuonolla hellästi tökkäsee Tuksun kumoon (Tuksu kyllä itse osittain heittäytyy kyljelle, koska Reiskan hellä tökkäisy ei sitä kaada mihinkään, että neiti on ihan hommassa mukana), ottaa Tuksua kaulasta kiinni suullaan ja pitää hellästi neitiä aloillaan kunnes neiti rauhoittuu ja neitihän aina rauhoittuu samantein. Sitten kun on hetki oltu ihan rauhassa niin voidaan nuhjata taas yhdessä. Reino taitaakin olla mestari koirien kielen puhumisessa ja opettamisessa jos minä mitään asiasta nyt edes ymmärrän?!

Reino on myös yrittänyt näyttää neidille mallia siitä miten otetaan ihan rennosti, muttei ole mennyt neidille jakeluun. Ehkäpä joskus...? Eilen kaverukset harjoittelivat namien syömistä myös niin, että Tuks ei koittaisi varastaa nameja Reiskan suusta ja hyvinhän se alkoi sujumaan kun neiti hoksasi, että saa omat namit sen sijaan että pitäisi kaverilta varastaa. Iltasella suoritettiin Tuksulle vielä pedikyyri ja harjoiteltiin hampaiden katsomista, joka meni TOSI hyvin. Neiti istui tai seisoi edessäni ja minä pidin namia toisessa kädessä ja toisella tökin hampaita ja nostelin suupieliä. Se ei haitannut neitiä mitenkään, joten otappa siitä nyt taas selvää. Noh, harjoitukset ainakin jatkuvat illalla taas. Illalla tosin tulee myös vieraita, jotka viipyvät toivottavasti mahdollisimman pitkään ja joista pojat tykkää tosi paljon, mutta joita näkevät valitettavan harvoin. Suas nähdä mimmonen järkytys vieraille aiheutuu Tuksusta ;-)