Eilenillalla oli sovittu treenit MTT:n parkkikselle Minnan ja koikkeripoikien kanssa. Menin itse paikalla reilusti ajoissa, jotta saatoin puuhastella Tuksun kanssa ensin. Tuksu harjoitteli vapaana olemista ja minun luokseni tulemista silloin kun huudan sitä. Ei siinä sinänsä mitään harjoittelemista ollut kun se joka kerta tuli tosi hienosti luokseni ja TÄYSILLÄ! :) Palloiltiin siinä sitten ja tutustuttiin paikkoihin ja oli itse asiassa tosi kivaa Tuksun kanssa puuhastella kun se oli niin hyvin kuulolla. Johtuisikohan osittain DAPista?

Minnan ja poikien tullessa paikalle ensin mietin vähän aikaa, että mitä oikein tekisin kunnes hogasin, että Reiska tekee kisamaiset treenit! Ensin virittelin sitä vähän pallopään kanssa ja sitten aloitin liikkeiden suorituksen. Seuraaminen oli vähän semmosta hortoilua, setin lopuksi se oli tosi hienoa, mutta saisi olla alussakin. Tämä seuraaminen on kyllä semmonen ikuisuusongelma ettei tosikaan! Liikkeestä maahanmeno oli tosi hieno ja seuraaminenkin mallikasta. Liikkeestä seisomaan jääminen oli kohtalaisen hyvä, otti pari ylimääräistä askelta käskyn jälkeen. Luoksetulon stoppi mielettömän hieno ja teki sen kerrankin! Tosin pyörittelin käsiäni korostetusti ennen käskyä, joten Reiska toivottavasti tosissaan oletti, että minulla on lelu siellä käsissäni. Sivulle tultuaan Reiska sitten tuli tosin siihen tulokseen, että palkkaahan tässä nyt tarvitaan ja täysin kuurona poikana karkasi kauempana odottavalle pallopäälle. Pentele! Siinä meni sitten hetkinen ennen kuin sain koiran kiinni ja pallopään takaisin sinne missä se olikin ollut. Otettiin kaukot, joissa herra pompsahteli minua kohden vähän liikaa, vaihdot oli tosi kivat, toki ei noussut ekalla huitasulla istumaan, mutta taisikin kytätä että mitä Sakke oikein puuhaa. Sakkehan oli muutenkin Reiskan mielestä eilen todella epäilyttävä... Viimeiseksi nouto ja hienosti singahti täysillä kapulalle, lähti tulemaan ja minä seisoin paikallani odottaen että mistä se oikein lähti kiertämään sen kapulan kanssa kun aloin kuulla pallopään vinkumista. PENTELE! Herra päätti tehdä niin, että vei kapulan pallopään tilalle ja lähti pallopään kanssa rallailemaan! Metsästin taas koiran kiinni, otin pallopään, vein takaisin ja nouto uudelleen. Nyt meni tosi hyvin, toki annoin vähän apua siitä, että mihin sitä pitikään sen kapulan kanssa mennä.

Vastoinkäymisistä huolimatta olin tosi tyytyväinen treeneihin, nyt tiedetään mitä pitää hioa koetta ajatellen. Hyppy on myös pakko kaivaa ulos ja sitä pitää harjoitella, ei saa jäädä enää ajatuksen tasolle kuten on tehnyt viimeiset kolme KUUKAUTTA!?! Tämä viikko on vaan niin kiireinen, että saas nähdä miten käy... Toivottavasti kokeessa sitten suorittaisi jutut edes samalla tasolla kuin mitä eilen teki. Paikallamakuu otettiin eilen vielä Rokan vieressä lopuksi ja nousihan se sieltä taas vissiin kolme kertaa istumaan. Noh, Rokka varmaan ei häiriinny kokeessa vaikka kaikki muut istuis kun Reiska aina istuu sen vierellä...Kokeessa en jaksa uskoa Reiskan jaksavan maata varsinkin kun vähän siellä sitä aina ahdistaakin, mutta katsotaan. Kakkostulos on huima tavoitteemme sunnuntaille :)

Eilen vielä treenien lopuksi Tuksu pääsi moikkaamaan Rokkaa. Kun olin ollut yksin Tuksun kanssa katselin, että ompas se nopea juoksemaan. Kun se oli Rokan kanssa, katselin että ompas se hirmuisen hidas :) Oli niillä taas kivaa, Rokka ensin juoksutti Tuksua sopivaksi katsomansa määrän verran ja sitten härnäili vähän Tuksua ja Tuksu koitti vaania Rokkaa ja olipas se hupaisan näköistä! :) Kiitokset treeniseurasta Minna!!