Kyttiksestä ensin: eläinlääkäri soitti ja ilmoitti sen kaikkien arvojen olevan kuin nuorella koiralla, että niiden perusteella on huippukunnossa. Kyttis onkin nyt ollut paremmassa kunnossa, joten emme tällä erää tutki enempää, katsotaan sitten jos alkaa taas joku vaivaamaan miekkosta.

Tuksu oli keskiviikkona mukana Reiskan tokotreeneissä ja ennen treenejä kävimme pyörimässä Prisman pihalla. Prismapyörintä meni paljon paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Tuksu olisi edelleen mielellään moikkaillut kaikkia ihmisiä, mutta kykeni nyt keskittymään enemmän jo minuunkin ja tekemään kaikkia niitä juttuja, joita ollaan kotosalla harjoiteltu. Ei se ole häiriöherkkä kun alkaa keskittymään ja sepäs on mielestäni hyvä juttu. Ennen tokotreenejä Tuksu pääsi myös moikkaamaan tulevaa hoitotätiään ja muita treenaajia ja johan se oli onnessaan :)

Reiska treenasi kokeessa huonosti menneitä juttuja eli kaukoja, jotka oli tosi hyvät eikä niitä sit hinkattu. Seisomista niin että mä hyvin ja pompin ees taas ja koitin saada sitä lähteen liikkeelle, mut hyvinhän tuo pysyi, kertaalleen vähän suunnitteli lähtevänsä hömpötteleen mun kanssa. Reiska itse halusi oma-aloitteisesti tehdä noudon ja toi mulle merkkitötsän, josta ohimennen lähti palakin irti siinä tohinassa. En jaksanut kiellellä kun herra oli niin innokas merkkinsä kanssa.

Sirkalla oli hyppy mukana ja otettiin sitten sitä ja saatiin noottia Minnalta ja Marjalta...Ehkä mä joskus alan kuunteleen teitäkin... ;-) Hyppy meni ekaa kertaa lukuunottamatta hyvin, ajautui tosin joka kerta aika sivuun ja kaatui usealla kerralla vähän ilkeän näköisesti. Istuminen oli sitten se haastava juttu kun piti vähän tarjoilla maahanmenoa ja komentamista. Paluuhyppy oli joka kerralla hyvä ja tyyppi tajusi sen hypätä vaikka oli toooosi vinossa. Hieno mies :)

Lopuksi tehtiin vielä radikaali kokeilu ja otettiin tunnari ja Reiska selkeästi hoksaa sen homman idean, painelee kapuloille täysillä ja sitten alkaa haistelemaan, mutta jotenkin vielä vähän on epävarmuutta ilmassa eikä työskentely ole ihan sitä mitä sen pitäisi olla ja virheitä tulee silloin tällöin, mutta tähän olin kuitenkin supertyytyväinen. Kiitokset treeniseurasta kaverit! :)

Eilen oli sitten jännä päivä kun Reinomies kävi aksaamassa lainaohjaajan kanssa. Oikeammin Reiska toimi kyllä Minnan lainakoirana ja minä pääsin katsojan rooliin. Käytiin siis Pukon maneesilla kokeilemassa menoa. Paikka oli Reinolle ihan vieras, mutta se ei Reinoa haitannut :) Ensin ei ihan tajunnut, että mikä juttu tää on, mutta kun huomasi Minnalla olevan pallopään ja nakit, niin johan oli ihan Minnan koiraa. Kikkaili ensin vähän renkaalla, mutta sitten suoritti sen ihan mallikkaasti kun muisti taas homman nimen. Minnan kanssa meno näytti tosi hyvälle ja Reiskan ilme oli kyllä ihan kohdillaan, kerrankin joku, joka osaa ohjata sitä, niin mikäs siinä on mennessä sitten! :) Kepeillä oli vähän hankaluuksia ja teki samoja kikkailuja kuin minunkin kanssa, mutta sekin meni tosi hyvin kun Minna hoksasi kikkailukohdan ;-) Ottivat kai kolme kertaa radan ja näytti vaan paremmalta ja paremmalta joka kerta ja tosi hyvältä näytti joka kerta. Kiitos Minnalle kun otit Reiskan lainakoiraksesi ja toivottavasti se kelpaa jatkossakin edes silloin tällöin, tekee sille niin hyvää puuhastaa välillä jonkun muunkin kanssa! :)