Lauantaina nappasin Minnan ja Rokan kyytiin Tuksun ja Reiskan seuraksi ja lähdettiin Halikkoon vähän aksailemaan Aneten opissa ja ohjauksessa. Colliesisarukset olivat myös paikalla, mukavaa tutussa seurassa puuhastella! :) Kuulimme myös, että hallin toisessa päässä olevassa kaupassa on kaikkea kivaa sopuhintaan ja shoppailemaan sitä sitten jouduttiinkin aksan ohessa! :)

Itse aksassa Reiskalta tuntui taas loppuvan kunto. Hallissa oli kuuma ja ekan rundin lopussa Reiska tuntui olevan ihan puhkipoikki, ei oikein jaksanut suorittaa mitään ja läähätti vaan hirmuisesti. Kunnon kohotustalkoot siis alkakoon toden teolla! :) Sinänsä voin sanoa, että itse olin kerrankin vähän edes tajuissani kun rataa yritimme suorittaa! Tavallista vähemmän sekoilua, mutta en voi sanoa ettenkö mitään olisi sekoillu. Ehkä se sekoilematonkin päivä joskus koittaa :) Ei mitään suuria ongelmia kuitenkaan havaittu, esteen kiertämistä pitää harjoitella ja sitten jotain toista juttua, jonka nimeä en tiedä...noh, kuitenkin sellaista hienoa käännösjuttua...

Vein Reiskan autoon odottamaan toista rundia ja se ehkä tekikin ihan hyvää, koska oli jaksavaisempi toisella rundilla. Tosin vaihdoin palkankin ja se oli myös Reinon mielestä hyvä juttu :) Tälläkään rundilla ei muistaakseni mitään ihmeitä.

Kontaktikurssi oli aksan jälkeen ja tahkottiin edelleen Reiskan kanssa aan alastulokontaktia, joka sitten tulee soveltumaan myös puomille kunhan se puomi ensin opitaan tosissaan. Minulla on sentään jo idea, miten sen opetan Reinolle. Toteutukselle pitäisi vaan varata aikaa. Reiska alkaa tuossa alastulokontaktissa vähitellen tajuamaan mitä sen pitäisi siinä tarjota minulle. Tosin Aneten mielestä on kyllä aika pahan näköistä kun Reiska tulee tuhatta ja sataa aan alastuloa ja sitten stoppaa melkein kuin seinää -> Reinomiehen etupää on koetuksella ja tätä pitääkin nyt miettiä, että miten ne kontaktit olisi parasta suorittaa niin, ettei hajoiteta miekkosen etupäätä. Keinulle saatiin vinkiksi käyttää namialustaa jos Reiskalle ei sitten olisi niin kova kiire pois alastulolta. Saisi lumet jo sulaa pois niin päästäisiin harjoittelemaan tätä oman keinun kanssa!!

Reiskalla tuntuu muutenkin olevan kiire pois tietyistä tilanteista (viikon aikana kaksissa treeneissä oli puhetta tästä) ja sille pitäisi saada loppu. Reiskalla ei tulisi olla kiire pois mistään, vaan pitäisi odottaa että ns. inhottava tilanne lähtee pois. Harjoitellaan siis vaan lisää :)

Eilinen menikin sitten hyvin tehokkaasti beussijuttuja hoidellessa aamusta iltaan ja oikein harmittaa kun koko päivä meni hukkaan eikä koiruuksien kanssa kerennyt mitään tekemään! Ehkäpä alkuviikko tuo asiaan muutosta :) Olen myös miettinyt, että olisi tosi kiva keksiä papparaiselle joku oma harrastus, jota kohtuuhelposti ja näppärästi sen kanssa voisi harrastaa, mutten ole mitään vielä keksinyt. Kellään ideoita papan aktivointiin?