Pitkästä aikaa oli Reiskan agilityn vuoro. Jotenkin lähiaikoina tiistaisin on ollut kaikenlaista muuta niin Reiska oli aksastaan about kuukauden tauolla. Nyt tsempattiin ja otettiin vielä Tunkki maskotiksi mukaan :)

Maskotin kanssa harjoiteltiin tauoilla seisomista, juoksemista vieressä, makaamista, istumista ja hampaiden katsomista sekä yleistä "ihmisiksi" oloa. Sujui tosi hyvin! :) Maskotti on muutenkin niin hauska kun menee onnesta ihan sekaisin kun päästään hallin pihalle, neiti tykkää himppasen verran käydä hallilla! Halli on rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Aina tähän asti olen kantanut neidin rappuset ylös. Eilen se sai kävellä ekan rappusten välin itse. Sitten se olettikin, että ollaan perillä ja istui seinän eteen odottamaan, että joku kummallinen seesam siinä seinässä aukenisi. Kylläpä rappukäytävä sen jälkeen kaikui - minulla oli nimittäin lievästi sanoen hauskaa...Kannoin neidin loppumatkan ylös ja kummasti sitten päästiin halliin kun neiti ensin hahmotti oven...

Reiskalla oli vuorossa jaakotuksen opettelua, ensin kolmen esteen avulla vähän kuivaharjoittelutyylisesti. Sitten otettiin rataa, jossa oli 23 estettä. Timo käski pilkkoa radan osiin ja mentiin ensin 11 estettä, jonka jälkeen tauko ja loput sitten myöhemmin. Radan ensimmäisen osan suorittaminen ei lähtenyt kovin vahvasti kun rata alkoi pöydältä ja Reiska ei millään meinannut pysyä pöydällä, vaan se mennä hiippaili ja suoritteli esteitä itseksiin...Lopulta sain sen pysymään pöydällä, otettiin eka hyppy, jonka jälkeen oli rengas eikä Reino ollenkaan muistanut mistä välistä pitikään hypätä. Välillä se hyppäsi sivusta ja välillä renkaan yläpuolelta (en tiedä miten se siihenkin kykeni), sitten kun näytin oikein rautalankaversiolla, että mistä rööristä pitää mennä, niin johan se sitten sujahtikin. Loppuosa ekasta osiosta meni huippuhyvin, tosin kepeillä sillä oli aivan liikaa vauhtia ja meni säheltämiseksi, mutta loppupeleissä kuitenkin ihan kohtalaisesti. Itse olen ylpeä siitä, että kerrankin osasin taas lukea rataa (johtuiskoos siitä, että on isot numerot tai jotain) enkä pahasti sekoillut! :)

Toisella rundilla oli selkeästi väsyneempi Reiska mun kanssa radalla ja huolestuinkin taas siitä, että meidän reissun sun muun hässäkän aikana se on päätyny taas rapakuntoon! Asialle pitää ryhtyä tekemään jotain pikaisesti kesän menoja varten! Onnistuin tekemään parit jaakotuksen tokalla rundilla niin hyvin, että sain jopa kehuja niistä. Putken kanssa Reiska oli jotenkin epävarma, Timon mielestä tosin itse ohjasin sitä päin honkia. ;-) Rengas meni kohtalaisesti, muurin kanssa ollut mitään ongelmaa vaikkei sitä ole otettu aikapäiviin. Puomi jätettiin taas suosiolla väliin. Rengasta tahkottiin vielä loppuun jonkun aikaa, jotta saatiin siihen vähän varmuutta!

Tästä on taas hyvä jatkaa, ens viikolla ois tiedossa epikset, saas nähdä eksytäänkö paikalle :)