Käytiin tiistaina iltasella Liedossa Tuksun ja Reiskan kanssa vähän harjoittelemassa näytelmiä. Pari tuntia siinä sitten harjoitellessa vierähtikin. Reiskan kanssa ensin seisotusta, juoksua ja sitten kovasti ihmisiä tutkimaan sitä. Tein havainnon ja tulin siihen tulokseen, että Reiska ei pidä epävarmasti lähestyvistä ja pelokkaista ihmisistä. Sinänsä harmi kun osa ulkomuototuomareista kuuluu tähän kategoriaan. Seisominen meni ihan jees, vähän koitti tarjoilla peruuttelua, mutta se ei toisaalta haitannut, koska näytti oikein hyvälle peruutuksiensa jälkeenkin :) Juokseminen mielestäni ihan katastrofaalista, mutta ravilla se menee, tosin koitti mennä mua lujempaa ja pää tosi alhaalla hetkittäin. Tätä harjoiteltaneen vielä ennen kevään ja kesän koitoksia :) Jokusen hyvän vinkin sain esittämiseenkin.

Tuksu puolestaan. Voi huoh. Positiivista on edelleen se, että seisoo kuin tatti kun näkee namin nenän edessään. Ihan sama millä pöydällä seisoo, ei häiritse neitiä. Tosin en edes tiedä, että huomaako se olevansa pöydällä ja edelleenkään itsesuojeluvaistoa sillä ei ole. Antoi hienosti katsoa hampaitaan tavallista pidemmänkin aikaa! Ihanaa kun neiti oppii vähitellen kärsivällisyyttäkin! :) Juokseminen oli sitten vähän laukalla ja pomppimisella oloa, vähän ilmeisesti keuliva olo Tuksulla :) Ravatessaan menee hienosti ja kyllä sen ravaamaankin saan melkein koko ringin kun muistan pitää namin oikealla paikalla.

Olin tosi tyytyväinen treeneihin kokonaisuutena ja siihen, että Tuksu pystyi Reiskan treenin aikana vetämään sikeitä häkissään ketarat oikosenaan. Sinänsä uskomaton suoritus meidän kiljukaulalta. Epäilin jo, että olikohan se tilapäisesti kipeä!? ;-)

Treenien jälkeen käytiin vielä moikkaamassa Jaanan poppoota ja esittelemässä Tuksua :) Tuksu esitteli normi-itsensä eli oli vähän mahdoton hetkittäin :) Tosi kiva oli nähdä ja näyttää Tuksua teille! :)